Μόλις χθες: Αυτή δολοφόνησε τον Νώντα!

Μόλις χθες: Αυτή δολοφόνησε τον Νώντα!

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στην κυριολεξία θα δούμε να συμβαίνουν στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες.

                     Μόλις χθες: Αυτή δολοφόνησε τον Νώντα!

Η Έλενα ζει με τον φόβο του Νώντα που δεν θα ησυχάσει αν δεν της κάνει κακό. Ο Μίλτος τον βρίσκει και του ζητάει να φύγει από το νησί. Εκείνος το υπόσχεται αλλά θα κρατήσει τελικά τον λόγο του;  Έτσι αποφασίζει να δώσει η ίδια το τέλος στην απειλή που λέγεται, Νώντας.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μπαίνει για πολύ καιρό στην φυλακή άδικα

Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό, μετά τον φόνο του Νώντα και προσπαθεί μάταια να κρύψει το όπλο. Ο Μιχάλης δεν καταλαβαίνει. Κι όταν η Λουίζα θα έρθει πάλι να τον βρει, προσπαθώντας να μάθει ποιος μίλησε στον δημοσιογράφο για τον φόνο του πατέρα της, η Έλενα, που ζηλεύει σαν τρελή, ξεσπά.

Η Έλενα ομολογεί στον Μιχάλη και τη Μαρία ότι δολοφόνησε τον Νώντα, το πτώμα του οποίου όμως είναι εξαφανισμένο. Ο Μιχάλης προσπαθεί να την βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση. Η Μαρία ανησυχεί μην μπλέξει πάλι ο Μιχάλης άθελά του.

Διαβάστε Επίσης  Στην τελική ευθεία για τον επίλογο του «Σασμού» - Το συγκλονιστικό τρέιλερ

Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο από την αστυνομία. Όταν εκείνη ακούει στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το πτώμα του Νώντα πανικοβάλλεται και κάνει τα πάντα για να μην κατηγορηθεί το παιδί της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *