«Μόλις Χθες» Spoiler – Η Διαθήκη Της Νόρας Κρύβει Εκπλήξεις

«Μόλις Χθες» Spoiler – Η Διαθήκη Της Νόρας Κρύβει Εκπλήξεις«Μόλις Χθες» Spoiler – Η Διαθήκη Της Νόρας Κρύβει Εκπλήξεις

Οι παράνομες δραστηριότητες δεν μένουν κρυφές για πολύ καιρό, τα νέα στοιχεία φέρνουν νέες συγκρούσεις, οι απιστίες αποκαλύπτονται.

Οδύνη, θυμός, ένταση κατακλύζουν τους ήρωες στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» από τη Δευτέρα 13 έως Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ.

Ο Μιχάλης μένει έκπληκτος όταν μαθαίνει για τη διαθήκη της Νόρας και δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτή τη κίνηση. Επιπλέον, κάνει όλες τις ενέργειες ώστε να βλέπει συστηματικά την κόρη του. Όταν ο Σπύρος δεν συμφωνεί με αυτές τις συναντήσεις, οι δύο άντρες συγκρούονται άσχημα μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35

 

«Μόλις Χθες» Spoiler – Η Διαθήκη Της Νόρας Κρύβει ΕκπλήξειςΟ Σπύρος εξοργίζεται όταν μαθαίνει την απιστία της Λουίζας με τον Μιχάλη και φεύγει από το σπίτι. Επιτίθεται στην Έλενα που το κράτησε κρυφό και εκείνη έρχεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη με την οργή του.

 

Η Λουίζα βυθίζεται στη θλίψη μετά από τον θάνατο της Νόρας. Εν τω μεταξύ, ο Σπύρος πλαστογραφεί ένα σημείωμα αυτοκτονίας που ενοχοποιεί τη Νόρα για τον θάνατο του Αλέξανδρου και καταστρώνει σχέδιο για να ρίξει στάχτη στα μάτια της γυναίκας του. Άραγε έχει σχέση με τη μυστηριώδη Ελίζα που εμφανίζεται στο νεκροταφείο;

 

«Μόλις Χθες» Spoiler – Η Διαθήκη Της Νόρας Κρύβει ΕκπλήξειςΗ Έλενα καταφέρνει να ξεφύγει πάλι από τον Νώντα αλλά πλέον ζει σε καθεστώς τρόμου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Δεν Το Περιμέναμε Από Τον Στέφανο!

Ο Αντώνης αναγκάζεται να παίξει το παιχνίδι του Σπύρου, υποκύπτοντας στον εκβιασμό του για ακόμη μία φορά. Τσακώνεται με τη Δάφνη και αφορμή είναι και πάλι ο Ιάσονας.

Ο Ορέστης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει συμπεριλάβει τον Μιχάλη στη διαθήκη της. Επίσης, συγκρούεται άσχημα με τη Λουίζα όταν η τελευταία ανακαλύπτει τις παράνομες δραστηριότητές του μέσα στο ξενοδοχείο.

Η Μαρία ψάχνει και βρίσκει έναν παιδικό φίλο του πατέρα του Σπύρου μήπως μάθει κάτι παραπάνω για την Ελίζα. Ο Αχιλλέας «πέφτει» διαρκώς πάνω στη Χριστίνα ενώ τα παιδιά από το ίδρυμα πέφτουν θύμα bullying.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *