Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλεΆγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε! Ποια θα είναι η κατάληξη των ζευγαριών στο τέλος της σειράς Άραγε το φινάλε των ζευγαριών θα είναι όπως θα θέλαμε εμείς οι τηλεθεατές να είναι;

       Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Από τον Δούκα και τη Μυρσίνη, στο Νικηφόρο και την Ασημίνα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα.

Έρωτες, ένοχα μυστικά και ιστορίες αγάπης είναι οι κρυμμένοι άσσοι που έχουν οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» στο συρτάρι τους για την πλοκή της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Τι λένε όμως οι αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews για την εξέλιξη των ερωτικών ιστοριών στο Διαφάνι;

 

Αυτό θα είναι το τέλος για Δούκα – Μυρσίνη

Ο γάμος της Μυρσίνης με τον Δούκα Σεβαστό θα οδηγηθεί στο διαζύγιο, με τη Μυρσίνη να παίζει το τελευταίο της χαρτί για να συγκινήσει τον Δούκα.

Η προσπάθειά της να δώσει τέλος στη ζωή της μην μπορώντας να αντέξει την απόρριψη του πατέρα των παιδιών της δεν θα αλλάξει την απόφαση του Δούκα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δυο Φιλιά Φέρνουν Συμφορές – Η Επανασύνδεση Και Ο Χωρισμός Για Λάμπρο Και Ελένη

Η Αντιγόνη θα χαρίσει στον Δούκα μοναδικές στιγμές πάθους χωρίς ωστόσο αυτός ο έρωτας να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Αυτό θα είναι το τέλος για Πηνελόπη – Μελέτη

Η Πηνελόπη Σεβαστού θα γνωρίσει τον έρωτα αλλά και έναν σύμμαχο που θα την βοηθήσει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού.

Εκείνη θα διαγράψει μια και καλή από την ζωή της τον Μελέτη που ποτέ δεν θα πάψει να την αγαπά, ακόμη και όταν θα χωρίσει με την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη.

Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω – Κωνσταντή

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα ζήσουν τον έρωτα τους χωρίς να δεθούν ποτέ με τα δεσμά του γάμου.

Κάποια στιγμή η Δρόσω και ενώ η σχέση της με τον Κωνσταντή θα περνά μια κρίση θα αφεθεί στην μοίρα και θα μπλέξει σε μια λάθος σχέση. Η Δρόσω θα ερωτευτεί και ο Κωνσταντής θα ξαναρχίσει το ποτό.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι 35-36: Η Βικτόρια συλλαμβάνεται – Ο Νικόλας αντιμέτωπος με την καχυποψία

 

Αυτό θα είναι το τέλος για Νικηφόρο – Ασημίνα

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παρά τις προσπάθειες να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους με άλλους, στο τέλος θα είναι μαζί διαγράφοντας τα όποια λάθη της σχέσης τους.

Μαζί θα παλέψουν να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις του με τον γιο τους Σέργιο, που μεγαλώνοντας όπως σας έχει αποκαλύψει το Ζnews, θα μάθει το ένοχο μυστικό για τη μητέρα του και θα φύγει στο Παρίσι.

πηγή

 

Αυτό θα είναι το τέλος για Ελένη – Λάμπρο

Ηappy End για τον Λάμπρο και την Ελένη το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, που παρά της προσπάθειες τους να γίνουν γονείς δεν θα τα καταφέρουν.

Ωστόσο σύμφωνα με το znews.gr στο φινάλε της σειράς τους δούμε να έχουν υιοθετήσει ένα μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.  Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Σε λίγες μέρες θα σας πούμε και για τα υπόλοιπα ζευγάρια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *