Σασμός Spoiler: Η σατανική συμμαχία Διονύση – Θοδώρας

Σασμός Spoiler: Η σατανική συμμαχία Διονύση – ΘοδώραςΣασμός Spoiler: Η σατανική συμμαχία Διονύση – Θοδώρας

Ο Διονύσης και η Θοδώρα συμμαχούν και φέρνουν την καταστροφή, στη σειρά Σασμός. Δύο αδίστακτοι χαρακτήρες γίνονται ένα, με στόχο να καταστρέψουν δύο άτομα που αγαπιούνται πολύ.

                Σασμός Spoiler: Η σατανική συμμαχία Διονύση – Θοδώρας

Μόλις ο Πέτρος ανακοινώνει πως θέλει να αρραβωνιαστεί τη Σεμίνα, όλα αλλάζουν. Η Σεμίνα του φωνάζει το μεγάλο ναι, γεμάτη από ευτυχία! Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται, είναι πως το παρελθόν της δε θα αργήσει να έρθει στο φως.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Η Θοδώρα μαθαίνει για τους αρραβώνες και αποφασίζει να τους διαλύσει. Όπως, αντίστοιχα, ετοιμάζεται να κάνει και ο Διονύσης, ο οποίος διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της Σεμίνας στο διαδίκτυο.

 

Σασμός Spoiler: Η σατανική συμμαχία Διονύση – Θοδώρας

Οι δολοπλοκίες μέσα στο ξενοδοχείο

Μόλις ο Διονύσης αντιληφθεί πως η Θοδώρα έχει τους ίδιους σατανικούς στόχους με εκείνον, θα θελήσει πολύ να συνεργαστεί μαζί της, στη σειρά Σασμός. Ο Μιχάλης Αλικάκος μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα, δηλώνοντας:

 

«Ο Διονύσης θα κάνει πρόταση στη Θοδώρα να δουλέψει στο ξενοδοχείο, κι έτσι, μέσα από αυτή την επαφή, θα καταλάβουμε πως έχουμε κοινά “θέλω” και συμφέροντα: αυτή να δημιουργήσει προβλήματα στον Πετρή κι εγώ στη Σεμίνα. Οπότε, θα συνεργαστούμε, κρατώντας παράλληλα αποστάσεις, αλλά και “κλέβοντας” ο ένας από τον άλλον κάτι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παράνομη σχέση

 

Σασμός Spoiler: Η σατανική συμμαχία Διονύση – Θοδώρας»Η Θοδώρα είναι εριστική και κακομαθημένη. Δείχνει κακές συμπεριφορές τόσο απέναντι στους γονείς της όσο και στον αδελφό της. Είναι αλαζονική, επιθετική, με ένστικτα άγρια. Εδώ λοιπόν “συναντιέται” με τον Διονύση, ώστε οι δυο τους να δημιουργήσουν πρόβλημα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση