Η γη της Ελιάς: Η Μαρία «εκτελεί» τον Ισίδωρο για… την Αθηνά!

Η γη της Ελιάς: Η Μαρία «εκτελεί» τον Ισίδωρο για… την Αθηνά!

Η γη της Ελιάς Spoiler – Η Μαρία «εκτελεί» τον Ισίδωρο: Τι θα δούμε που δεν τι περιμέναμε; Τι θα δούμε που θα τα ανατρέψει όλα; Όλες οι απαντήσεις…

Η γη της Ελιάς Spoiler – Η Μαρία «εκτελεί» τον Ισίδωρο: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα δούμε στην οθόνη μας;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Η Μαρία θέλει να εκτελέσει τον Ισίδωρο έπειτα από το κακό και το πόλεμο που έκανε στην Αθηνά.

Όσο συνεχίζει ο Ισίδωρος το επικίνδυνο παιχνίδι του στην γη της ελιάς, τόσο η Μαρία εξοργίζεται! Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο να την βρει, τρομοκρατημένη. Δεν αντέχει στην ιδέα πως όλα θα καταστραφούν, μέσα σε μια στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 11 , 12 , 13

Spoiler: Η Γη της Ελιάς εξελίξεις και…

Ο Ισίδωρος παίζει το τελευταίο του χαρτί, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα. Διαδίδει σε όλη τη Μάνη πως η μητέρα της Αθηνάς είναι φόνισσα, αμαυρώνοντας τη φήμη της Αθηνάς στους κατοίκους της πόλης.

Όλα έχουν γκρεμιστεί. Η Αθηνά αντιλαμβάνεται πως ο πόλεμος αυτός δε θα έχει τέλος. Νιώθει πως ήρθε η στιγμή να κάνει πίσω, να μη συνεχιστεί άλλο αυτή η αρρωστημένη μάχη. Παραδίδει τα όπλα της, με την Μαρία να εξοργίζεται.

Η περιουσία και οι απειλές

Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο, να βρει την μητέρα της. Νιώθει συντετριμμένη, όμως δε της λέει τίποτα. Από εκεί τηλεφωνεί στον Ισίδωρο και του ανακοινώνει πως θα του πουλήσει το μερίδιό της, πως νίκησε την μάχη και τον πόλεμο μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάει

Εκείνος πανηγυρίζει. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως η Μαρία είναι ένα βήμα μπροστά και ικανή να τον ισοπεδώσει για το παιδί της. Έτσι, ξεκινάει ένας άλλος πόλεμος, διαφορετικός αυτή τη φορά.

Η Μαρία και ο Ισίδωρος ξεσπούν άσχημα, στην γη της ελιάς. Η Μαρία ξεκινάει τις απειλές της, αλλά και τα σατανικά της σχέδια, για να καταστρέψει τον Βρεττάκο.

Μόνο έτσι θα αφήσει ήσυχη την κόρη της… Ένα σχέδιο ριψοκίνδυνο θα βλάψει και τις δύο πλευρές. Ποιο θα είναι αυτό; Θα πετύχει η Μαρία τον στόχο της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση