Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης θα κάνει απόπειρα δολοφονίας

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης θα κάνει απόπειρα δολοφονίαςΣασμός Spoiler: Ο Διονύσης θα κάνει απόπειρα δολοφονίας

Ο Μιχάλης Αλικάκος μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο στη Super Κατερίνα αποκαλύπτοντας τα ένοχα μυστικά του ρόλου του. Ο Διονύσης είναι ένας τοξικός χαρακτήρας, ύπουλος και διπρόσωπος που λειτουργεί υποχθόνια στη σειρά «Σασμός». Η κακία του όμως θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της ιστορίας.

              Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης θα κάνει απόπειρα δολοφονίας

 

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι ο Διονύσης μόνο όταν είναι με την Αργυρώ φαίνεται πιο αξιόλογος άνθρωπος, αλλά είναι η υποκριτική του στάση κι ο τρόπος του να φαίνεται «καθαρό» το πρόσωπό του. Παρόλα αυτά, όμως, σύντομα θα αλλάξει για όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ευτυχίας

 

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης θα κάνει απόπειρα δολοφονίας

 

Ο Διονύσης έχει μία εμμονή με τη Σεμίνα. «Τη θεωρεί κτήμα του. Θεωρεί πως είναι το λάφυρό του. Δεν την αγαπάει», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Η Σεμίνα θα υποφέρει στα χέρια του, ενώ μάλιστα σύντομα θα χάσει την πολυτιμότερη σχέση που έχει με τον Πετρή εξαιτίας του, αφού θα χρησιμοποιήσει το παρελθόν της εναντίον της.

Ο ηθοποιός φυσικά στο τέλος έδωσε ένα από τα μεγαλύτερα Spoiler στη σειρά Σασμός, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Διονύσης θα κάνει απόπειρα δολοφονίας. Είναι κάτι που τον σόκαρε όταν το πρωτοδιάβασε στο σενάριο, αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι ο Διονύσης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και σύντομα θα δείξει ένα πιο σκοτεινό πρόσωπο…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Είδηση Που Ανατρέπει Τα Πάντα Για Τον Άγγελο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *