Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει τον Αποστόλη στο δρόμο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει τον Αποστόλη στο δρόμο

Η φωτιά στο ελαιοτριβείο ήταν αρκετή, για να καταστρέψει τα πάντα. Μία απροσεξία τίναξε τα πάντα στον αέρα, με τους Βρεττάκους να τρέμουν στην ιδέα πως θα χάσουν το ελαιοτριβείο τους. Αυτό θα είναι και η αφορμή για να πιαστούν στα χέρια ο Μάνος και ο Αποστόλης, στην γη της ελιάς.

Ο Αποστόλης είναι υπεύθυνος στο ελαιοτριβείο. Αν και η απροσεξία δεν ήταν δική του, οι κατηγορίες στρέφονται εναντίον του. Όλοι είναι πεπεισμένοι πως εκείνος ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Έξαλλος ο Ακύλας: «Βγάλε τον γιο μου έξω Ελένη!»

Όσο κι αν προσπαθεί να τους πείσει για το αντίθετο, κανείς δε τον ακούει. Μάλιστα, ο Μάνος φτάνει στα όριά του με όσα ισχυρίζεται ο Αποστόλης, με αποτέλεσμα να παίρνει μία πολύ σημαντική απόφαση, στην γη της ελιάς…

Ο Αποστόλης παραιτείται

Ο Μάνος του ανακοινώνει πως δε θα είναι πια υπεύθυνος. Θα συνεχίσει να εργάζεται στο ελαιοτριβείο, αλλά σε μία θέση πολύ πιο χαμηλή. Ο Αποστόλης ενοχλείται από τη στάση αυτή και δηλώνει παραίτηση.

Δε δέχεται αυτόν τον υποβιβασμό. Ο Αποστόλης χάνει τη δουλειά του από τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι αδιαφορούν για την παραίτησή του και κάνουν τον Ανέστη υπεύθυνο. Ο Αποστόλης το ρίχνει στο ποτό για να ξεσπάσει, με τον Ανέστη να καραδοκεί.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, επεισόδια 80-81-82-83-84-85

Ο Ανέστης με τα χρήματα
Αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση, Ανέστης και Αποστόλης βρίσκονται τυχαία στο ελαιοτριβείο. Στην ουσία, ο ένας έχει πάρει τη δουλειά του άλλου. Ο Αποστόλης πιάνεται στα χέρια με τον Αποστόλη, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση