Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 62 , 63 , 64 , 65 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 62 στις 20/12/21
Επεισόδιο 62

Η αιφνιδιαστική επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό παραλίγο να καταλήξει στην απόλυτη τραγωδία. Η Βασιλική καταρρέει όταν συνειδητοποιεί, πόσο κοντά εφτάσε ο Νικηφόρος να ανακαλύψει της σχέσης της με τον Μαθιό και του ζητά να χωρίσουν.Η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της και παλιοί της εφιάλτες θα ξυπνήσουν και βαθιές αλήθειες θα έρθουν στο φώς.

Παράλληλα, ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του, χωρίς να γνωρίζει τα σκοτεινά σχέδια που ετοιμάζει ο Διονύσης. Η Άσπα αναρωτιέται αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Κώστας και αν πρέπει να γυρίσει κοντά του.
Ο Άγγελος προσπαθεί να μάθει απεγνωσμένα πράγματα για τον πατέρα του, όμως πέφτει σε ένα ακόμα αδιέξοδο…. ενώ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει γλυκά και όμορφα

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 63 στις 21/12/21
Επεισόδιο 63

Μία τυχαία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις και μια απρόβλεπτη εξομολόγηση. Παράλληλα, η κρίση στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης μοιάζει αξεπέραστη…. Ολα δείχνουν πως ο ερωτάς τους δέν θα επιβιώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια φωτογραφία της Ασπασίας φέρνει τα πάνω – κάτω

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Η Καλλιόπη δυσκολεύεται να κρατήσει ολοένα και περισσότερο ασφαλή τα μυστικά της. Ο Πέτρος ετοιμάζεται για τον αρραβώνα με τη Σεμίνα. Ένα σοκαριστικό μήνυμα στο κινητό του, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω σε όσα θεωρούσε δεδομένα.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 64 στις 22/12/21
Επεισόδιο 64

Ο Μαθιός είναι συντετριμμένος από το χωρισμό του με τη Βασιλική και τα βάζει με τον Αντώνη. Παίρνει το μεγάλο ρίσκο να συγκρουστεί με τον Αντώνη. Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ξυπνά τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων και το πληρώνει
Η Αργυρώ, αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι για το τί ξέρει πραγματικά η γιαγιά της για τον Αγγέλο, ενώ παράλληλα,ο Άγγελος βυθίζεται στη ζήλια από την τυχαία συνάντησή του Αστέρη με τη Στέλλα. Το σχέδιο του Διονύση, όμως, βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους. οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της και το μυστικό που κρύβει, κλονίζουν συθέμελα τον έρωτά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα

 

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 65 στις 23/12/21
Επεισόδιο 65

Η μανία για εκδίκηση της Θοδώρας, καταστρέφει τα πάντα και έτσι ο αρραβώνας της Σεμίνας με τον Πέτρο διαλύεται. Παράλληλα, ;όλοι στο χωριό ψάχνουν να βρουν το πραγματικό λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας την ώρα που ένα κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως με απίστευτες συνέπειες. Τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια…

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όριά του. Μία μίνι απόδραση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ήρθε η ώρα να καταλάβει η Αργυρώ τη συνωμοσία του Διονύση και του Αγή εναντίον της;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *