Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον ΑκύλαΆγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα. Πως θα αντιδράσει ο Ακύλας;

Ο Δούκας απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των παιδιών του, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αντιγόνης, που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεση της να συνεργαστεί με το δικηγόρο του Λούβαρη.

Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Ο Νικηφόρος που έχει επιστρέψει στη Νομαρχία, μελετά κρυφά το φάκελο του αεροδρομίου. Μία εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα.Ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο, ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Νικηφόρος καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τις απάτες του Ακύλα Μεγαρίτη. Πως θα αντιδράσει ο Ακύλας όταν όλα θα αποκαλυφθούν;

Εντωμεταξύ, Ο Δούκας βρίσκει μία ακραία λύση για να πάρει την περιουσία του από τα χέρια της Μυρσίνης.Το ζευγάρι έχει ανοίξει πόλεμο κ αι κανείς δεν ξέρει ποιος θα κερδίσει τη μάχη…..

Την ίδια ώρα, ο μικρός Σέργιος απαιτεί από τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη να επισκεφθούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένας φόνος ανατρέπει τις ζωές όλων

Η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί σ ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα όρια όλων θα δοκιμαστούν. Στην οικογένεια Τόλλια η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού. Ή Ουρανία παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας της.

 

Μία επιστροφή θα φέρει περισσότερη δίψα για εκδίκηση.

Μία αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα το αρχοντικό της οικογένειας Μεγαρίτη….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *