Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάνου

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάνου

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάνου

Η ρήξη στο ζευγάρι είναι τεράστια. Για αυτό και ο Μάνος στρέφεται στη Ζωή, στη νέα ηρωίδα που έρχεται να φέρει μεγάλη αναστάτωση στην γη της ελιάς. Η Μαρίνα μένει πίσω, αρκετά θλιμμένη για τον χωρισμό τους.

                   Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η νέα σχέση του Μάνου

Ο Μάνος έχει προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση τους. Της ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία. Εκείνη ξεσπάει, ξανά και όχι άδικα. Του ξεκαθαρίζει πως δε μπορεί να ζει πια κρυμμένη από την οικογένεια Βρεττάκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Χωρίζει Την Ιουλία Και Γυρνάει Στην Αρετή

Του αναφέρει πως εάν δεν αναλάβει την ευθύνη να πει στον πατέρα του την αλήθεια, τότε θα πάψει να βρίσκεται κοντά του. Ο Μάνος εξοργίζεται. Εννοείται πως δε μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο. Έτσι, κλείνει το τηλέφωνο και κυκλοφορεί στη Μάνη ελεύθερος κι ωραίος…

Ο νέος έρωτας

Μία βόλτα του σε ένα μπαράκι της περιοχής, θα είναι αρκετή. Εκεί, θα αντικρίσει από μακριά την Ζωή, φίλη της Ελένης. Ένα έντονο φλερτ θα ξεκινήσει, που θα διχάσει… Η Ζωή γοητεύεται από τον Βρεττάκο και ο Μάνος δεν αργεί να το αντιληφθεί, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Έξι νύχτες στην Ακρόπολη: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Εκείνος, την κοιτάζει έντονα και φλερτάρει μαζί της. Φυσικά και δεν του περνά απαρατήρητη! Ένας νέος έρωτας φουντώνει, με τη Μαρίνα να μην έχει ιδέα για όσα κάνει ο σύζυγός της τα βράδια.

Η Άσπα Κοττά ως Ζωή

Σύμφωνα με το TV24, την Ζωή θα υποδυθεί η Άσπα Κοττά. Την Άσπα την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ήλιος, όπου υποδυόταν την Σόνια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών Ίασμος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση