Σασμός Spoiler: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Μια ιστορία γεμάτη πόνο

Σασμός Spoiler: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Μια ιστορία γεμάτη πόνοΣασμός Spoiler: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Μια ιστορία γεμάτη πόνο

Το παρελθόν της Σεμίνας έρχεται στο φως, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μένουν άφωνοι με τις εξελίξεις. Η νεαρή ηρωίδα υπέφερε αρκετά, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η ιστορία της είναι γεμάτη πόνο και απόγνωση.

         Σασμός Spoiler: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Μια ιστορία γεμάτη πόνο

Ζούσε με την μητέρα της και τον πατριό της. Όλοι έβλεπαν από μακριά μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, χωρίς να γνωρίζουν την σκληρή αλήθεια. Η Σεμίνα θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην μητέρα της, με τις αναμνήσεις να ξυπνούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Ελένη και Στέφανος

Ο πατριός της την κακοποιούσε για αρκετά χρόνια. Η ίδια υπέφερε στα χέρια του. Η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα, ή έκανε πως δεν έβλεπε. Επικρατούσε σιωπή και πόνος. Το παρελθόν της Σεμίνας έρχεται ξανά στην επιφάνεια, μετά από καιρό, για να την στοιχειώσει στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Μια ιστορία γεμάτη πόνοΟ Πέτρος σοκαρισμένος

Η Σεμίνα αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια. Η Θοδώρα έχει βάλει ήδη “φιτιλιές” στον Πετρή, με αποτέλεσμα εκείνος να ερευνά διαρκώς το παρελθόν της αγαπημένης του. Η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων έφτασε.

Η νεαρή ηρωίδα του εξηγεί τί βίωσε στα χέρια του πατριού της. Ο Πέτρος την κοιτάζει χαμένος. Η Σεμίνα κακοποιήθηκε και αποφάσισε να το σκάσει από το σπίτι της, να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή. Μόνο που, έπεσε πάνω στον Διονύση Μαρκάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χαιδω και Βασιλική σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Σασμός Spoiler: Θύμα βιασμού η Σεμίνα – Μια ιστορία γεμάτη πόνο
Εκείνος την είχε δίπλα του σαν συνοδό. Αργότερα, την έβαλε στους σκοτεινούς δρόμους της πορνείας, με την ίδια να βασανίζεται. Σύμφωνα με το TiVi, ο Διονύσης ήταν αυτός που την έσωσε από τον πατριό της, για αυτό η Σεμίνα του χρωστά ευγνωμοσύνη. Ο Πέτρος, όμως, είναι εδώ για να την βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Θα καταφέρει να αφήσει το παρελθόν της Σεμίνας πίσω του, στη σειρά Σασμός;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *