Ορφέας Αυγουστίδης: «Στον Σασμό θα πεθάνουν όλοι»

Ορφέας Αυγουστίδης: «Στον Σασμό θα πεθάνουν όλοι»Ορφέας Αυγουστίδης: «Στον Σασμό θα πεθάνουν όλοι»

Πρεμιέρα έκανε χθες η παράσταση «Στη Μηχανή του Τούρινγκ» με τον Ορφέα Αυγουστίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Ο ηθοποιός φυσικά δεν έλειψε να κάνει τα δικά του σχόλια για την αγαπημένη σειρά του ALPHA δίνοντας μεταξύ σοβαρού κι αστείου το μεγαλύτερο Spoiler. Τι αποκάλυψε λοιπόν ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη σειρά «Σασμός»;

Πρώτα απ’ όλα, ο ηθοποιός ήταν πολύ ενθουσιασμένος που έκαναν πρεμιέρα μην μπορώντας να κρύψει το χαμόγελο και τη χαρά του. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ περήφανοι. Μόνο χαρά, συγκίνηση και λαχτάρα για τις επόμενες μέρες που έρχονται και τις επόμενες μέρες των εορτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έτσι θα γνωρίσει η Αργυρώ τον νέο της έρωτα

 

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους κι η μητέρα του πρωταγωνιστή, η Μαρία Τζομπανάκη. Ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε ότι η παρουσία της μητέρας του περισσότερο τον ανακουφίζει παρά τον αγχώνει, ενώ επεσήμανε ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή που συνεργάζονται φέτος στην ίδια δουλειά.

Ορφέας Αυγουστίδης: «Στον Σασμό θα πεθάνουν όλοι»

«Δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια», τόνισε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μία χρονιά που και οι δύο νιώθουμε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτήν την ευκαιρία».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα επεισόδια Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή

Στο τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε ένα πολύ μεγάλο Spoiler για τη σειρά «Σασμός», που φαινομενικά μπορεί να φαίνεται ότι το λέει σαν «αστείο», αλλά ενέχει πολύ μεγαλύτερη αλήθεια απ’ όσο θέλουμε να πιστέψουμε.

«Θα πεθάνουν όλοι», είπε αστειευόμενος, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι η μεγάλη αλήθεια, αφού έρχονται πολλά θανατικά στη συνέχεια της σειράς!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *