Η Γη της Ελιάς: Έκρηξη στο ελαιοτριβείο – Τεράστια μάχη με τις φλόγες

Η Γη της Ελιάς: Έκρηξη στο ελαιοτριβείο – Τεράστια μάχη με τις φλόγεςΗ Γη της Ελιάς: Έκρηξη στο ελαιοτριβείο – Τεράστια μάχη με τις φλόγες

Μία σοκαριστική εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω – κάτω, στα επόμενα επεισόδια! Μία απροσεξία θα οδηγήσει στο να ξεσπάσει φωτιά στο ελαιοτριβείο, με πολλούς πρωταγωνιστές να θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, στην γη της ελιάς.

Ένα χαλασμένο μηχάνημα και κάτι ανταλλακτικά από την Ιταλία, θα προβληματίσουν τους ιδιοκτήτες. Ο Γρηγόρης, ο μηχανικός που πολιορκεί την Ευτυχία, θα παραμείνει στη Μάνη, θέλοντας να την βλέπει όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, η δουλειά του θα καθυστερήσει αρκετά, με κάποια λάθη να είναι αναπόφευκτα. Ο Αποστόλης θα θεωρηθεί υπεύθυνος για το μεγάλο αυτό κακό που θα ξεσπάσει, ενώ η Αθηνά και ο Ισίδωρος θα πέσουν από τα σύννεφα, όταν δουν την περιουσία τους να καίγεται.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Σε σοκ η οικογένεια Βρεττάκου

Η φωτιά στο ελαιοτριβείο είναι ανεξέλεγκτη, με τις φλόγες να απειλούν και τους ελαιώνες, στην γη της ελιάς. Ένα τηλεφώνημα μέσα στη μέρα, θα σκορπίσει τον πανικό στην Αθηνά. Όλοι θα τρέξουν να βοηθήσουν.

Ένας προς έναν θα μετρούν τους εργάτες, με τον φόβο πως υπάρχουν θύματα. Αυτό θα είναι και η μεγάλη καταστροφή των Βρεττάκων. Η Ευτυχία θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο, με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 76-77: ο Αντώνης μεθυσμένος πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής.

Η Γη της Ελιάς: Έκρηξη στο ελαιοτριβείο – Τεράστια μάχη με τις φλόγες

Όλα θα καταστραφούν, μέσα σε μια στιγμή. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους. Ο Μάνος θα ανακαλέσει συμβούλιο, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες. Μία αποκάλυψη του Γρηγόρη, του μηχανικού που είχε αναλάβει τη ζημιά, θα είναι αρκετή για να ρίξει φως στην υπόθεση…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση