Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Λάμπρο μέσα στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Λάμπρο μέσα στη φυλακήΤο στρατοδικείο συνεχίζεται. Ο Λάμπρος παραμένει στη φυλακή, μέχρι οι αγαπημένοι του να αποδείξουν πως ήταν και είναι αθώος, στις Άγριες Μέλισσες. Η μέρα που θα καταθέσει και ο ίδιος, πλησιάζει.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος. Πρέπει να μιλήσει για όλα όσα είδε στο βουνό, παρόλο που η ζωή της Ελένης μπαίνει σε κίνδυνο. Πρέπει να αναφέρει στο δικαστήριο πως ο Ντούνιας και οι άντρες του δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Ορφανίδη και τους συντρόφους τους.

Ο Ντούνιας υποψιάζεται πως το τέλος του πλησιάζει. Γνωρίζει πως -παρά τις απειλές- ο Λάμπρος θα λυγίσει και θα ανοίξει το στόμα του, την ημέρα της δίκης. Τότε είναι που θα καταστραφούν όλα. Ο Λάμπρος πρέπει να βγει από τη μέση, με κάθε κόστος…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα ερωτικό τρίγωνο φέρνει τα πάνω κάτω

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Λάμπρο μέσα στη φυλακήΗ εντολή θανάτου

Ο Ακύλας γίνεται έξαλλος. Εάν ο Σεβαστός ανοίξει το στόμα του, η καταδίκη τους πλησιάζει. Έτσι, καλεί τον Ντούνια και του ζητάει να διευθετήσει άμεσα το θέμα! Ο Λάμπρος πρέπει να πεθάνει μέσα στη φυλακή, πριν αποκαλύψει τα πάντα στην ομολογία του, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγρια επίθεση στον Λάμπρο μέσα στη φυλακήΟ Λάμπρος δεν έχει ιδέα για αυτό που τον περιμένει. Ο Ντούνιας αναθέτει στον Τόλη να τον σκοτώσει, με τρόπο απάνθρωπο. Ο Λάμπρος δέχεται άγρια επίθεση μέσα στο κελί του, με αποτέλεσμα να φτάνει κοντά στον θάνατο.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: 3

Ευτυχώς καταφέρνει να αμυνθεί άμεσα. Σύμφωνα με το MYtv, σώζεται το τελευταίο λεπτό, με τον Τόλη να φυγαδεύεται άμεσα. Το σχέδιο του Ακύλα απέτυχε, τα νέα, όμως, πως ο Σεβαστός δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο κελί του, διαρρέουν.

 

Η Λενιώ μαθαίνει για το συμβάν, από την Βιολέτα. Η είδηση αυτή φτάνει στο καφενείο και η Βιολέτα λέει με τεράστια δυσκολία στη Λενιώ όλα όσα έπαθε ο Λάμπρος στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ο Ντούνιας απέτυχε ξανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *