Άγριες Μέλισσες: Προβλήματα με το δάνειο του Άλκη – Ο Κυριάκος έξαλλος

Άγριες Μέλισσες: Προβλήματα με το δάνειο του Άλκη – Ο Κυριάκος έξαλλοςΆγριες Μέλισσες: Προβλήματα με το δάνειο του Άλκη – Ο Κυριάκος έξαλλος

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα σκεπάζουν το ζευγάρι. Ο Κυριάκος δέχεται απανωτά χτυπήματα, τόσο από το δάνειο του Σαραντόπουλου που τρέχει ακόμη, όσο και από τους συγχωριανούς του που τον αποπαίρνουν, στις Άγριες Μέλισσες.

Μπορεί όλοι να στοχεύουν σε ένα σταθερό και όμορφο κλίμα, εκείνος, όμως, νιώθει αποξενωμένος. Είναι βαθύτατα πληγωμένος από την συμπεριφορά των αγαπημένων του ανθρώπων, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται.

Στο μεταξύ, η Ουρανία έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Άλκη. Εκείνος την επισκέπτεται συχνά για τις δόσεις του δανείου, αλλά και για να την βλέπει. Αυτό που νιώθει για τον Άλκη, με δυσκολία κρύβεται… Όπως και η τεράστια ρήξη στον γάμο της με τον Κυριάκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Στήνουν παγίδα θανάτου στην Θεοφανώ

Άγριες Μέλισσες: Προβλήματα με το δάνειο του Άλκη – Ο Κυριάκος έξαλλος
Οι πρώτες εντάσεις ξεσπούν

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε συνέντευξη στο TV24 και μίλησε τόσο για την στάση που έχει ο Κυριάκος στις Άγριες Μέλισσες, όσο και για το δάνειο που της Ουρανίας που θα φέρει δυσκολίες στο σπίτι. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για τον Κυριάκο. Η Ουρανία θα βρει αφορμές για να έρθει πιο κοντά με τον Άλκη. Νομίζω ότι ο Κυριάκος είναι ο πιο προοδευτικός άνθρωπος του χωριού για την εποχή. Έβαλε το σπίτι του υποθήκη για 300.000 δραχμές, όταν το μηνιάτικό του ήταν 4.000. Όλα αυτά για έναν άνθρωπο που δεν του έχει υποχρέωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Α’ κύκλου

»Στην αρχή ο Σαραντόπουλος θα αρχίσει να του τα επιστρέφει, αλλά για να δούμε τί θα γίνει στην πορεία. Ο Κυριάκος φοβάται πολύ αυτό το δάνειο…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *