Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές καθώς Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου, μια μέρα πριν το γάμο τα καταστρέφει όλα!

Ο Στάθης δεν αντέχει στην ιδέα πως η γυναίκα που αγάπα δεν του ανήκει πια. Την χάνει μέσα από τα χέρια του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Ποιες θα είναι οι κινήσεις του;

Σοκ για τον Στάθη! Κουράκος και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου! Ο Στάθης κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την Ιουλία να παντρευτεί τον Γιώργη Κουράκο!

Προτείνουν στην Μυρτάλη να γίνει κουμπάρα.

Πηγαίνουν στην οικογένεια των Βρεττάκων και το επισημοποιούν, με αποτέλεσμα να χαρούν όλοι πάρα πολύ, που επιτέλους η Ιουλία θα φτιάξει τη ζωή της με τον Αστυνόμο και θα ξεχάσει τον Στάθη που παραλίγο να της καταστρέψει τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 29/1 – 3/2

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για το γάμο, όλοι είναι χαρούμενοι και πιο πολύ ο Ισιδώρος που επιτέλους θα δει την αδερφή του να παντρεύεται. Η Μυρτάλη σαν κουμπάρα, βοηθάει την Ιουλία στις ετοιμασίες του επερχόμενου γάμου.

Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Τα νέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στο Στάθη, ο οποίος όπως καταλαβαίνετε θα σοκαριστεί. Ο Στάθης μόλις μαθαίνει για τον γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο διαλύεται. Και βρίσκεται σε απόλυτο πανικό .

Ο Στάθης μια μέρα πριν το γάμο της Ιουλίας με τον Κουράκο, μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας τρελαμένος, και με έντονο υφός της ζητάει το λόγο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καταραμένος ο Κουράκος – Το φρικτό μέλλον του

Η Ιουλία του ανακοινώνει πως δεν αλλάζει γνώμη και έχει αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της και να παντρευτεί τον αστυνόμο Κουράκο. Ο Στάθης φεύγει από το σπίτι διαλυμένος,…

Εχεi τραβήξει ο Στάθης το τελευταίο του χαρτί; Η Περιμένουμε ακόμη μια κίνηση από το Στάθη που θα ανατρέψει τα πάντα;

Ο Στάθης θα κάνει την κίνηση ματ και θα ζητήσει από την Αρετή να χωρίσουν. Πως θα το πάρει αυτό η Ιουλία; Θα καταφέρει ο Στάθης έστω και τελευταία στιγμή να χαλάσει τον γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο είναι πλέων αργά και ο γάμος θα γίνει; Θα τα χάσει όλα ο Στάθης μέσα σε μία στιγμή; Πως θα αντιδράσει η Αρετή στα νέα δεδομένα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *