Η Γη της Ελιάς: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η γη της ελιάς θα συνεχιστεί κανονικά τα Χριστούγεννα, ή θα πάρει μία ανάσα, με αφορμή το εορταστικό πρόγραμμα του καναλιού. Πράγματι, το MEGA ετοιμάζει ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, για μικρούς και μεγάλους!

Αρκετές σειρές βάζουν μία άνω τελεία την περίοδο αυτή και μας αποχαιρετούν για λίγες μέρες. Τη θέση τους δίνουν σε ταινίες, εκπομπές και γιορτινά αφιερώματα. Το μεγάλο κανάλι, ετοιμάζει κάτι παρόμοιο και φέτος!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με το πτώμα του Ανέστη

Αξίζει να σημειωθεί πως γίνονται συζητήσεις για την εκπομπή Σπίτι με το MEGA, στην οποία θα εμφανιστεί η Μαρινέλλα με τις μοναδικές της επιτυχίες! Μαζί της θα είναι αρκετοί καλεσμένοι, έτοιμοι να μας κρατήσουν συντροφιά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αντίστοιχα, σχεδιάζεται και η Πρωτοχρονιά στο κανάλι, με την παρουσίαση μιας λαμπερής εκπομπής. Τί συμβαίνει, όμως, με την γη της ελιάς και τί ορίζει το πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Επεισόδια 30-31-32-33

Σε αντίθεση με άλλες σειρές, η Γη της Ελιάς συνεχίζεται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή! Τα επεισόδια θα προβάλλονται από Κυριακή έως Πέμπτη, όπως συμβαίνει και τις υπόλοιπες μέρες. Οι τηλεθεατές δε θα χάσουν κανένα επεισόδιο από την αγαπημένη τους σειρά, μένοντας συντονισμένοι και τις γιορτινές μέρες στην ιστορία αυτή που καθηλώνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *