Άννα Μαρία Λογοθέτη: Κατέρρευσε όταν αποκάλυψε πως η μάνα της έφαγε όλα της τα λεφτά – Έκλαιγαν στην εκπομπή

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Κατέρρευσε όταν αποκάλυψε πως η μάνα της έφαγε όλα της τα λεφτά – Έκλαιγαν στην εκπομπήΆννα Μαρία Λογοθέτη: Κατέρρευσε όταν αποκάλυψε πως η μάνα της έφαγε όλα της τα λεφτά – Έκλαιγαν στην εκπομπή

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Η παρουσιάστρια που έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1990 μέσα από το σόου «3, 2, 1, ΑΝΤ1», μίλησε για τον λόγο που εγκατέλειψε τη showbiz, τη σχέση της με τη μητέρα της, τα χρήματα που έβγαλε στο παρελθόν, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από πολύ μεγάλο ηθοποιό.

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Κατέρρευσε όταν αποκάλυψε πως η μάνα της έφαγε όλα της τα λεφτά – Έκλαιγαν στην εκπομπήΗ τοξική σχέση με την μητέρα της

«Τα χρήματα που έβγαζα, τα κράταγε η μητέρα μου. Δε ξέρω αν έκανε καλούς χειρισμούς. Δε τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα. Τα κράτησε η μαμά μου. Όταν ήταν να παντρευτώ και τη ρώτησα τι κομπόδεμα είχα μου λέει, “αγάπη μου τα έφαγες”, και όταν τη ρώτησα που μου είπε σε καλλυντικά, σε ρούχα… Δε τρώγονται τόσα λεφτά σε ρούχα.

Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Με τον μπαμπά είχαμε μια χημεία φανταστική, μιλάγαμε με τα μάτια. Με τη μαμά απλά κάποια στιγμή η σχέση έγινε πολύ τοξική, πριν χάσω τον πατέρα μου. Υπήρχαν στιγμές που εγώ δε συμφωνούσα μαζί της σε πολλούς χειρισμούς που είχε κάνει στα χρόνια, από όταν ήμουν μικρή. Όταν έφτασα σε ένα σημείο που έπρεπε να τα βάλω κάτω και να τα ζυγίσω τα πράγματα, είπα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει τοξικότητα γύρω μου», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Διαβάστε Επίσης  Πηνελόπη Τσιλίκα: Ο ρόλος της Εύας στον Σασμό και η απόφαση να μην πάρει ποτέ το πτυχίο Νομικής

 

Μάλιστα, οι παρουσιαστές ανέφεραν πως θυμούνται την μητέρα της τότε να την ακολουθεί παντού, με την ίδια να απαντά: «Έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου γιατί έχω και ένα παιδί που μεγαλώνω. Μέσα λοιπόν σε όλη την αλλαγή που έκανα, γιατί χώρισα κιόλας, ήταν και η απόφαση να αποκοπώ από ότι με κάνει να αισθάνομαι χάλια. Η μητέρα μου ήταν χειριστική, ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει κουμάντο σε όλη την οικογένειά μας, όχι μόνο σε μένα… Ήταν πάντα πίσω μου. Είναι άλλο όμως το να ακολουθώ το παιδί μου γιατί είναι μικρό και άβγαλτο και άλλο το να μην το αφήνω να αναπνεύσει και να εξελιχθεί».

 

Ο λόγος που εξαφανίστηκε από τη σόουμπιζ

«Ήταν πολλά τα πράγματα που με έκαναν να φύγω. Το κερασάκι όμως στην τούρτα που γύρισα το βράδυ στο σπίτι και είπα τέλος ήταν την περίοδο που έκανα πρόβες για ένα μιούζικαλ. Είχα έναν coach από αυτό το team, που θα μου έκανε μαθήματα ερμηνείας – δε ζει πια – πολύ μεγάλος ηθοποιός, είχε και έναν δίδυμο αδερφό. Πηγαίναμε στο σπίτι του και κάναμε πρόβες.

Την τρίτη φορά, μου την έπεσε στεγνά. Μέχρι τότε ήταν αξιοπρεπέστατος, δεν πέρναγε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Το θυμάμαι γιατί κλείδωσε την πόρτα. Με το που αντιλαμβάνομαι ότι κλείδωσε την πόρτα, τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου και να με ακουμπάει, φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω. Ανοίγω και φεύγω. Αυτό δεν το είπα ποτέ, ήταν η φάση που ξενέρωσα. Ήταν το κερασάκι που είπα ότι τα παρατάω, λόγοι υπήρχαν πολλοί», ανέφερε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Διαβάστε Επίσης  Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα δάκρυα του βασιλιά Καρόλου στην κηδεία της μητέρας του

Τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν

Παράλληλα, η Άννα Μαρία Λογοθέτη μίλησε για το τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια, αφότου έφυγε από τον χώρο της σόουμπιζ.

«Η ζωή μου μετά από αυτό άρχισε να κυλάει έτσι όπως ήθελα εγώ. Μετά, όταν παντρεύτηκα, ήταν πια η στιγμή που έγινε ένα restart και είχα τον έλεγχο της ζωής μου. Το διαζύγιο που ήρθε δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, χωρίσαμε μετά από 11 χρόνια. Εμείς, όμως, καταφέραμε να έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Όλα πήγαν τέλεια.

Όταν έχασα τον πατέρα μου, εκεί πια, εντάξει… Άλλαξε όλη μου η ζωή. Και δεν είχα και τη βοήθεια από τη μητέρα μου, έτσι όπως θα έπρεπε σαν παιδί. Απομακρυνθήκαμε τελείως. Εκεί ήταν που ήρθε το άλλο restart. Είπα μακριά όλοι, εγώ έχω τον γιο μου, θα τον μεγαλώσω με τις αρχές που θέλω εγώ, θα πάρω την ζωή στα χέρια μου και ας τρώω ψωμί και ελιά. Και το έκανα», κατέληξε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *