Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 56 , 57 , 58 , 59 , 60

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 56 , 57 , 58 , 59 , 60Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 56 , 57 , 58 , 59 , 60

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 56 , 57 , 58 , 59 , 60: Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

 

Μόλις χθές επεισόδιο 56 στις 13/12/21
Επεισόδιο 56

Η Λουίζα επισκέπτεται τον Μιχάλη και τον ενημερώνει για την ομολογία της Νόρας σχετικά με τον θάνατο του Αλέξανδρου. Η συνάντηση αυτή δεν αρέσει καθόλου στην Έλενα. Ο Αχιλλέας «πέφτει» διαρκώς πάνω στη Χριστίνα. Στο νεκροταφείο όλοι είναι συντετριμμένοι και μόνο ο Σπύρος καταστρώνει σχέδιο για να ρίξει στάχτη στα μάτια της Λουίζας. Άραγε έχει σχέση με τη μυστηριώδη Ελίζα που εμφανίζεται πάνω από τον τάφο της Νόρας;

 

Μόλις χθές επεισόδιο 57 στις 14/12/21
Επεισόδιο 57

Η Έλενα καταφέρνει ξανά να ξεφύγει από τον Νώντα αλλά ζει πλέον σε καθεστώς τρόμου και ο Σπύρος υπόσχεται να τη βοηθήσει. Ο Νώντας θα συνεχίσει να απειλεί τόσο την ίδια όσο και τον Μιχάλη. Η Κορίνα επισκέπτεται τη Λουίζα και, μέσω ενός συμβάντος, μαθαίνει για την παράνομη δραστηριότητα του Ορέστη μέσα στο ξενοδοχείο. Ενημερώνει τη Λουίζα η οποία, ψάχνοντας να βρει απαντήσεις, θα συναντήσει την Ελίζα.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τις 27/12 ως 30/12

 

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53 , 54 , 55
Η Λουίζα παγιδεύει τον Ορέστη και τα δυο αδέρφια συγκρούονται. Ο Μιχάλης έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να υπογραφεί η γονική συμφωνία ώστε να μπορεί να βλέπει συστηματικά την Κατερίνα και ύστερα από πρόσκληση του δικηγόρου της Λουίζας πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Θα βρεθούν όλοι μπροστά σε μία έκπληξη.

Μόλις χθές επεισόδιο 58 στις 15/12/21
Επεισόδιο 58

 

Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι η Νόρα τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, πράγμα που κάνει έξαλλο τον Ορέστη. Η Έλενα τον παρακολουθεί και τον πιάνει να βρίσκεται κρυφά με τη Λουίζα κι ενημερώνει τον Σπύρο, που εξοργίζεται. Η Λουίζα αποφασίζει, με τη βοήθεια της Χριστίνας, να αποκαλύψουν στην Κατερίνα την αθωότητα του Μιχάλη. Η Μαρία ψάχνει και βρίσκει έναν παιδικό φίλο του πατέρα του Σπύρου μήπως μάθει κάτι παραπάνω για την Ελίζα. Τα παιδιά απ’ το ίδρυμα πέφτουν θύμα bullying.

Μόλις χθές επεισόδιο 59 στις 16/12/21
Επεισόδιο 59

 

Ο Σπύρος φεύγει απ’ το σπίτι γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία της Λουίζας και εκείνη γίνεται κομμάτια. Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα που δεν του είπε για τα όσα έγιναν στην Ιταλία μεταξύ Λουίζας και Μιχάλη. Εκείνη τρομοκρατημένη προσπαθεί να απολογηθεί αλλά ο Σπύρος δεν ακούει τίποτα. Ο Ορέστης λέει στη Λουίζα ότι θα προσβάλλει τη διαθήκη της μητέρας τους και την προτρέπει να κάνει κι αυτή το ίδιο αλλά εκείνη αρνείται γιατί θέλει να τιμήσει την τελευταία της επιθυμία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το άδοξο τέλος του Γεράσιμου στη σειρά

Ο Ιάσωνας λέει στη Δάφνη ότι ο Αντώνης δεν τον θέλει στο σπίτι τους και εκείνη εξοργίζεται. Ο Μιχάλης ζητάει τον λόγο απ’ τον Σπύρο γιατί δεν συμφωνεί να βλέπει την Κατερίνα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Εκείνος του επιτίθεται άγρια μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας.

 

Μόλις χθές επεισόδιο 60 στις 17/12/21
Επεισόδιο 60

H Kατερίνα υπόσχεται στον Σπύρο να μην πει σε κανέναν για τον καβγά με τον Μιχάλη αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του. Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα ενώ εκείνη και ο Θάνος αρχίζουν να υποπτεύονται ότι πίσω από τη σφράγιση του οικοπέδου βρίσκεται ο Σπύρος. Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό στην αναμονή της παρουσίασης του βιβλίου. Όταν γίνει η παρουσίαση, τα πράγματα θα πάρουν μιαν απρόσμενη τροπή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *