Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 37-38-39-40-41-42 : Ένα μεγάλο σοκ έρχεται!

Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 37-38-39: Ένα μεγάλο σοκ έρχεται!Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 37-38-39-40-41-42 : Ένα μεγάλο σοκ έρχεται!

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha Άσε μας ρε μαμά που θα προβληθούν 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Ο Μενέλαος περνάει το βράδυ του στο νοσοκομείο. Η Ρωξάνη κι η Τζοβάνα ανταγωνίζονται συνεχώς για το ποια τον φροντίζει καλύτερα.

 

Άσε μας ρε μαμά 6/12 Επεισόδιο 37

Επεισόδιο 37:Ο Μενέλαος περνάει το βράδυ του στο νοσοκομείο. Η Ρωξάνη κι η Τζοβάνα ανταγωνίζονται συνεχώς για το ποια τον φροντίζει καλύτερα. Το πάθημα του Μενέλαου όμως, κάνει την Κορίνα να ξεκινήσει διατροφή και τον Λευτέρη να κάνει ακόμη μια κίνηση προς τη Νικόλ. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Θωμάς μεγαλοποιεί στον Μπάμπη το χθεσινοβραδινό σκηνικό με τη Ρωξάνη κι ο Δημήτρης εκνευρίζεται που κανείς δεν του δίνει σημασία.

Από την άλλη, η Νικόλ κάνει κίνηση να τα ξαναβρεί με τον Βασίλη αλλά πέφτει σε τοίχο κι η Γεσθημανή αναλαμβάνει να ρίξει «πόρτα» στον Λευτέρη «εκ μέρους» της εγγονής της χωρίς όμως να το γνωρίζει εκείνη. Παράλληλα, ο Μάθιου γίνεται προσωρινά γενικός διευθυντής ενώ ο Άρης αποκαλύπτει στη Ρωξάνη τους λόγους για τους οποίους οι γονείς του πήραν τα χρήματα από την ΑΡΜΕΚΟ. Τι θα κάνει η Ρωξάνη μόλις μάθει την αλήθεια;

 

Άσε μας ρε μαμά 7/12 Επεισόδιο 38

Επεισόδιο 38: Η Ρωξάνη δίνει την Γενική Διεύθυνση της Αρμέκο στην Τζοβάνα, που αποδεικνύεται μεγαλύτερος Κέρβερος κι απ’ την ίδια την Ρωξάνη. Κι ενώ ο Δημήτρης, η Κορίνα, ο Λευτέρης και η Νικόλ προσπαθούν να διαχειριστούν τις ηγετικές συμπεριφορές της Τζοβάνας, ο Μενέλαος κρεβατωμένος στο σπίτι απολαμβάνει το κανάκεμα της μανούλας του και ο Μάθιου θιγμένος με την «καθαίρεσή» του αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο την πεθερά του και αποφασίζει να φύγει από την εταιρία, την ίδια στιγμή που ο Άρης ψάχνει συνεργάτες για να στελεχώσει μία online επιχείρηση ρουχισμού.

Μέσα σε όλο τον χαμό, ο Λευτέρης προσπαθεί να μιλήσει με τη Νικόλ, η οποία δεν διάβασε ποτέ το μήνυμά του γιατί η γιαγιά της το είχε ήδη σβήσει. Ένα μεγάλο σοκ έρχεται όμως και για την Όλγα και τον Σωτήρη, όταν ανακαλύπτουν έναν όρο στο συμβόλαιό τους με την Ρωξάνη που θα φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χρήστος και Στάθης πιάνονται στα χέρια

 

Άσε μας ρε μαμά 8/12 Επεισόδιο 39

Επεισόδιο 39:
Η Τζοβάνα στην ΑΡΜΕΚΟ κάνει τη ζωή των υπαλλήλων κόλαση σε αντίθεση με την Ρωξάνη που δεν ξέρει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο της. Κι ενώ η Νικόλ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Λευτέρη για να του εξηγήσει τι συνέβη με το μήνυμα, εκείνος ανακοινώνει επίσημα σε όλους την ημερομηνία του γάμου του με τη Νάντια. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Άρης ξεχωρίζει το βιογραφικό του Μάθιου για την ιδέα του και με τη βοήθεια της Δανάης κανονίζει ένα interview μαζί του. Ο Μάθιου πετάει από τη χαρά του, ενώ η Κορίνα θορυβείται με την επικείμενη απουσία του από την ΑΡΜΕΚΟ. Και επειδή η νύχτα το σηκώνει, ο Λευτέρης αποφασίζει να κάνει κανονική πρόταση γάμου στην Νάντια την ώρα που φτάνει η Νικόλ να του μιλήσει.

πηγή

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42

Η Νικόλ, απαρηγόρητη απ’ την πρόταση γάμου του Λευτέρη στη Νάντια, επιστρέφει σπίτι, όπου η Γεσθημανή, νιώθοντας ενοχές, προσπαθεί να την βοηθήσει, ενώ ο Θωμάς προσπαθεί να μάθει αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην κόρη του και στον εγγονό της Ρωξάνης. Παράλληλα, στην Αρμέκο τα βασανιστήρια της Τζοβάνας συνεχίζονται, με τον Δημήτρη να νοσταλγεί τις εποχές στην Παπαπέτρου κ υιός, την Κορίνα να τσακίζει σακούλες πατατάκια και τον Μάθιου να είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί, βασίζοντας τις ελπίδες του στην συνέντευξη για το ηλεκτρονικό κατάστημα – αυτή την συνέντευξη που ακόμα δεν ξέρουν πού να κάνουν ο Άρης με την Δανάη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Όλγα με τον Σωτήρη ψάχνουν τρόπους να ζήσουν τον παράνομο έpωτά τους χωρίς να τους καταλάβουν ενώ ο Βασίλης ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει τον χωρισμό του. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Θωμάς αποφασίζει να ξεκινήσει δίαιτα αλλά και να βάλει μπρος το σχέδιο «τετράδα» με την Ρωξάνη, τον Δημήτρη και την Έλλη! Θα καταφέρει να τους κάνει μια χαρούμενη παρέα;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Από εκεί που κορόιδευε, τώρα ψάχνει για νυφικό

Επεισόδιο 41

Ο Θωμάς επιμένει στην πρόταση που έκανε στον Δημήτρη και αναζητά μια γρήγορη απάντηση, ενώ ο Δημήτρης ζητά χρόνο για να μιλήσει πρώτα με τη Ρωξάνη. Παράλληλα, η Έλλη, το παίζει υποστηρικτική και του δίνει τον χώρο που χρειάζεται για να αποφασίσει. Η Ρωξάνη κάνει γυμναστική με τον Θωμά, ενώ η Γεσθημανή πλευρίζει τον Βασίλη μπας και τον πείσει να πάει σπίτι της.

Ο Μάθιου ετοιμάζεται να πάει στη συνέντευξη του Άρη κι η Δανάη βοηθά τη Σοφία με την προώθηση του θεατρικού του σχολείου. Ποια η αντίδραση του Μάθιου όταν θα δει τον Άρη και ποια των εργαζομένων όταν η Τζοβάνα τους αποκαλύψει την πρόσφατη απόφαση της;

Επεισόδιο 42

Όλοι στην ΑΡΜΕΚΟ είναι σοκαρισμένοι με την πρόθεση της Τζοβάνας να κόψει τα δωρο-επιδόματα και αποφασίζουν να κατέβουν σε λευκή απεργία! Ο Λευτέρης και η Νάντια συντάσσονται με τους υπαλλήλους, ενώ η Κορίνα και ο Μάθιου-απογοητευμένος απ’ την συνέντευξη με τον Άρη-ψάχνουν για νέες ευκαιρίες εργασίας. Η Ρωξάνη με το που μαθαίνει για την απεργία ψάχνει να βρει τρόπο να μαζέψει την νύφη της, την στιγμή που ο Μενέλαος στο σπίτι, ψάχνει τρόπους να εκτονώσει το άγχος του.

 

Κι ενώ αυτοί ψάχνουν, ο Θωμάς προσφέρει στον Δημήτρη μετοχές από την εταιρία του για να τον κάνει να γυρίσει πίσω στην Παπαπέτρου, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται με την Ρωξάνη για την τηλεοπτική συνέντευξη που έχει να δώσει, αλλά αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο εργολάβος που η Τζοβάνα επέμενε να συνεργαστούν, φαίνεται να είναι εξαφανισμένος με την προκαταβολή που του έχει ήδη δώσει. Θα επιστρέψει ο Δημήτρης στα παλιά του λημέρια; Και θα καταφέρει η Ρωξάνη να σώσει την κατάσταση στην Αρμέκο και την συνέντευξη του Θωμά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *