Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσηςΤο φωτογραφικό στιγμιότυπο που μαρτυρά τι θα συμβεί μετά την πρώτη δολοφονία. Οι απειλές και η δολοφονική απόπειρα κατά της Αργυρώς. Οι απειλές του Μαθιού, ο χωρισμός και ο ξυλοδαρμός.

Ένα ένα τα προβλήματα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν τα …όπλα, δυστυχώς. Την υποψία πως τα πράγματα στο Σασμό του Alpha γίνονται επικίνδυνα, την δίνει σήμερα ο Πέτρος που απαντά πως είναι πρόθυμος να λύσουν αλλιώς τις διαφορές τους οι δύο οικογένειες, όταν ο Μαθιός του ζητά να…μαζέψει την αδελφή του.

Η οποία αδελφή του Αργυρώ κινδυνεύει πλέον από τον Διονύση.

Ο Κώστας ξυλοκοπά την ‘Ασπα και αυτό το σοβαρό επεισόδιο ανοίγει νέο δύσκολο κεφάλαιο στην ιστορία μας, αφού η Βασιλική μαθαίνει τις απιστίες του Στεφανή.

Το τι θα συμβεί αρκετά επεισόδια πιο μετά, όταν ο Πέτρος δολοφονηθεί από τον Αστέρη, αποκαλύφθηκε σήμερα με μια φωτογραφία της μητέρας του Μαρίνας.

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσηςΗ μαυροντυμένη Μαρίνα

Μια φωτογραφία από τα γυρίσματα που γίνονται σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην πλατεία Λιονταριών, μας αποκάλυψε μια πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια για τις εξελίξεις που έρχονται.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Σε αυτή εμφανίζεται μαυροντυμένη η Μαρίνα Βρουλάκη (η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα) σε συνάντησή της με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη.

‘Οπως θυμόμαστε η Μαρίνα το τελευταίο διάστημα και λόγω της σχέσης της με τον Αντώνη είχε αφήσει στην άκρη το πένθος για τον άντρα της και είχε πετάξει από πάνω της τα μαύρα ρούχα. Η νέα της εμφάνιση πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει, πως θα έχουμε την δολοφονία του γιού της Πέτρου από τον Αστέρη.

Η Μαρίνα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και θα έρθει αντιμέτωπη με όλους. ‘Οχι μόνο με την Καλλιόπη η οποία και εκείνη θα περάσει το δράμα της, αλλά και με εκείνους που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης της Αργυρώς.

Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον ‘Αγη ο οποίος επιστρέφει στη σειρά. Με εντολή του Διονύση θα προσπαθήσει να την δολοφονήσει, γιατί έχει ανακαλύψει τις παράνομες δουλειές του με τα αρχαία. Θα σωθεί όμως από καθαρή τύχη.

Ο μεγαλύτερός της κίνδυνος όμως είναι η Καλλιόπη. Η οποία όπως αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το δεσμό του γιού της μαζί της. Αυτό όπως λένε οι πληροφορίες μας θα γίνει μετά τη σύλληψη του Αστέρη. Η Μαρία Τζομπανάκη άφησε να πλανάται και ένα μυστήριο στον αέρα σχετικά με το πιο πρόσωπο είναι ο πατέρας του ‘Αγγελου και αν είναι εν ζωή. Δεν είναι, αλλά δείτε τι είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική»

Οι απειλές του Μαθιού και ο χωρισμός του με τη Βασιλική

Ο Μαθιός τα βάζει με όλους γιατί δεν αντέχει το δεσμό του αδελφού του. Μέχρι και με τη Βασιλική η οποία γνώριζε το μυστικό του. Στα ζητήματα οικογενειακής τιμής δεν σηκώνει κουβέντα. Θα κάνει και μια προειδοποίηση στον Πέτρο για να μαζέψει την αδελφή του και θα αντιμετωπίσει το θυμό του. Εκεί θα κάνει προς το παρόν για λίγο πίσω. Ανένδοτος όμως θα μείνει στην απόφασή του να φύγει από το πατρικό του. Δεν μπορεί άλλο την συγκατοίκηση με τον αδελφό του. Θα γυρίσει φυσικά όταν οι εξελίξεις θα χρειάζονται την παρουσία του.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *