Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70

Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70Οι περιλήψεις των επεισοδίων  61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70 της σειράς του Mega Το αύριο μας ανήκει.

         Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 6/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61

Επεισόδιο 61.
Η Αλεξάνδρα μετανιώνει που δεν έφυγε με τον Μένιο όταν της το ζήτησε, ενώ η Φανή ζητάει απ’ τον Νικηφόρο να μείνει μαζί της. Εκείνος υπόσχεται να το σκεφτεί και επιχειρεί να μιλήσει με τη Σοφία. Ο Πασχάλης καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα δίνει την επίσημη κατάθεσή της σχετικά με την μυστική καταδίωξη και την κλοπή του όπλου της.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 7/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Επεισόδιο 62.
Ο Νικηφόρος νιώθει περίεργα που περνάει το τελευταίο του βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, ενώ ταυτόχρονα την διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Ο Λευτέρης καλείται για συμπληρωματική κατάθεση, κάτι που ανησυχεί την Στέλλα, ενώ ο Μίλτος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα και ζητάει εξηγήσεις. Η Αλεξάνδρα περιμένει κάποια βελτίωση για τον Μένιο και ο Λιάκος σκέφτεται με ποιο τρόπο θα βοηθήσει τον Ορέστη.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 8/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63

Επεισόδιο 63.
Η Έλλη και η Φανή αποφασίζουν να μπουν στο σπίτι του Μίλτου και να βρουν στοιχεία εις βάρος του. Η υπόθεση παραπομπής του Νικηφόρου ανοίγει ξανά και ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση του Στυλιανίδη. Η Φανή νιώθει χαρούμενη που έχει τον Νικηφόρο στο πλάι της, ενώ την ίδια ώρα ο Λεωνίδας και η Νικολέττα νιώθουν έντονα την απουσία του πατέρα τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η υγεία του Αλέξη χειροτερεύει στη δεύτερη σεζόν

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 9/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64

Επεισόδια 64.
Ο Νικηφόρος δίνει την κατάθεσή του και νιώθει σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα δικαιωθεί. Η κατάσταση του Μένιου εξακολουθεί να είναι σταθερή, η Αλεξάνδρα όμως ανησυχεί που δεν έχει συνέλθει ακόμα. Η Στέλλα μελετά το πόρισμα της έκρηξης στην μαρίνα, ψάχνοντας για στοιχεία που μπορεί να τους έχουν ξεφύγει και η Έλλη προσπαθεί να μάθει αν υπάρχουν νέες πληροφορίες για τον Πασχάλη.

Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65-66, 67, 68, 69, 70ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 10/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65

Επεισόδιο 65.
Η Σοφία συζητά με τον Νικηφόρο για την υπόθεσή του, ενώ η Στέλλα και ο Λευτέρης βρίσκουν το βίντεο που δείχνει ποιος έκλεψε το όπλο της. Η Φανή στέλνει τα χάπια της για ανάλυση και βρίσκει την ίδια ουσία που περιείχαν τα φυτοφάρμακα. Η Έλλη της λέει να πάει στην αστυνομία ακόμη κι αν δεν έχει επαρκή στοιχεία εναντίον του Μίλτου. Ο Ορέστης συναντά τη Σοφία.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 13/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66

Ο Πασχάλης εξηγεί στην Τατιάνα ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί και θέλει να διαπραγματευτεί τους όρους της παράδοσής του, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Η Φανή και ο Νικηφόρος καταθέτουν όλα τα στοιχεία που έχουν εναντίον του Μίλτου, ο οποίος ανακρίνεται απ’ τον Λευτέρη. Η κατάσταση του Μένιου σταθεροποιείται και η Αλεξάνδρα ενημερώνει την Κορίνα ότι μπορεί επιτέλους να τον πάρει στο σπίτι.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 14/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67

Ο Λευτέρης και η Στέλλα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να συλλάβουν τον Μίλτο, ενώ τα νέα για την πραγματική του ταυτότητα δεν αργούν να φτάσουν στα αφτιά της Κορίνας. Το ίδιο έκπληκτος δείχνει και ο Μένιος που επιμένει ότι αγνοούσε το γεγονός. Ο Νικηφόρος περιμένει πότε θα τον ξανακαλέσουν να καταθέσει και ο Λιάκος εξηγεί στον Ορέστη ότι ίσως έχει βρει ποιοι θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος ξυπνά: «Θα φάω σαν να μην υπάρχει αύριο»

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 15/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

Η Έλλη μένει εμβρόντητη όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης είναι ζωντανός, ενώ την ίδια ώρα η Σοφία της εξηγεί πως πρέπει να παραμείνει κρυμμένος. Ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για τη νύχτα της καταδίωξης, που στοίχισε τη ζωή του Στέφανου, και ο Νικηφόρος περιμένει με αγωνία πότε θα φτάσει η ώρα της δικαίωσής του. Η Τατιάνα πείθει τον Πασχάλη να μην παραδοθεί ακόμα.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 16/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69

Η ‘Ελλη προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία και να βοηθήσει τη Στέλλα να συλλέξει πληροφορίες εναντίον του Μίλτου, καθώς είναι σίγουρη ότι κάτι κρύβει. Ο Μένιος ρωτάει τη Φανή αν πιστεύει πράγματι ότι ο Μίλτος προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα για να βεβαιωθεί ότι ο Μένιος είναι καλά και τον φροντίζουν.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 17/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70

Η ‘Ελλη αισθάνεται να απειλείται απ’ την Κατερίνα και πιστεύει ότι η σχέση της με τον Λευτέρη δεν έχει τελειώσει. Εκείνος θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο, μια τυχαία συνάντηση όμως θα την κάνει να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ο Λεωνίδας βρίσκει τυχαία τα στοιχεία, που έψαχνε απ’την παρακολούθηση του σκάφος του Στυλιανίδη, και αποφασίζει να τα παραδώσει στον πατέρα του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *