Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα της

Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα τηςΕλένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα της

Το βράδυ της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα ύστερα από αρκετά χρόνια , συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής στον ανακαινισμένο χώρο του θρυλικού TEATRO Athens, και παρουσίασαν στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια , ρυθμό και επιτυχίες!

Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα τηςΜαζί τους και το new entry πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας , ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος μάγεψε το κοινό με τη μελωδική του φωνή.

Διαβάστε Επίσης  Η Νάντια Μπουλέ μιλά για την μητρότητα

Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα τηςΩστόσο αυτή που κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της ήταν η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που βγήκε στη σκηνή και έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν σαν τρελά!

Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα τηςΗ τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έκανε τους θαμώνες να χορεύουν στον ρυθμό της, ενώ η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

πηγή

 

Διαβάστε Επίσης  Έβαλε κιλά, άφησε τεράστια μούσια, τα άλλαξε όλα: Ένας άλλος Αλέξης Γεωργούλης, σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού

Ελένη Φουρέιρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πίστα στην πρεμιέρα της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *