Ήλιος Spoiler: Γυναίκα «αράχνη» απειλεί την Αλίκη

Ήλιος Spoiler: Γυναίκα «αράχνη» απειλεί την ΑλίκηΉλιος Spoiler: Γυναίκα «αράχνη» απειλεί την Αλίκη

Η Αλίκη από τι φαίνεται ησυχία δεν θα βρει στην σειρά Ήλιος καθώς από την αρχή κιόλας της σεζόν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν έχουν τέλος. Ποια γυναίκα θα εισβάλλει στην σειρά Ήλιος κάνοντας κόλαση την ζωή της Αλίκης;

Η Ιωάννα απειλεί την Αλίκη

Η Ιωάννα, την οποία θα υποδυθεί η Εβελίνα Παπούλια εισβάλει την σειρά Ήλιος προκαλώντας αναταραχή στην ζωή και την καθημερινότητα της Αλίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η Αλίκη στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ερευνήσει μια υπόθεση που θα θέσει την ζωή της σε θανάσιμο κίνδυνο. Η ίδια θα πάρει δείγμα από το νερό ενός ποταμού με σκοπό να το δώσει σε ειδικούς να το εξετάσουν για να δουν αν είναι μολυσμένο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Άννα σε Δημήτρη: «Θα σε τελειώσω ρε»

Αυτό θα αναστατώσει τους ιδιοκτήτες ενός εργοστασίου της περιοχής, οι οποίοι δεν είναι και τόσο «καθαροί» και έντιμοι σαν άνθρωποι. Η Ιωάννα η οποία είναι η νομική σύμβουλος του εργοστασίου επισκέπτεται την Αλίκη με σκοπό να την παραπλανήσει λέγοντας την να σταματήσει να ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση για το καλό της.

Θανάσιμος ο κίνδυνος για την Αλίκη

Αντιθέτως, η Αλίκη όχι απλά δεν σταματάει αλλά θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου χάνουν τον ύπνο τους καθώς ευθύνονται αυτοί σε ένα μεγάλο ποσοστό για την μόλυνση του ποταμού με την Ιωάννα να φτάνει να την απειλεί ακόμα και για την ζωή της. Έτσι η Αλίκη θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος καθώς η ζωή της θα βρεθεί ξανά σε θανάσιμο κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

πηγή

Αφήστε μια απάντηση