Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Γαμπρός απ’ το Λονδίνο – Το παραλήρημα ξεκινά

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Γαμπρός απ’ το Λονδίνο – Το παραλήρημα ξεκινάΣυμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Γαμπρός απ’ το Λονδίνο – Το παραλήρημα ξεκινά

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα επιστρέφουν σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στις 21:00 με το όγδοο επεισόδιο, όπου ο Άλφρεντ καταφθάνει και το παραλήρημα ξεκινά για την οικογένεια Νταλαούρα.

O Άλφρεντ καταφθάνει…

O Λυκούργος και o Βασίλης είναι περήφανοι ‘Έλληνες και ούτε κουβέντα δεν ακούν για αλλοεθνείς πολιτισμούς. Πας μη Έλλην βάρβαρος.

Όμως η Πωλίνα και η Πένη, λόγω συμπτώσεων αλλά και ματαιοδοξίας, έχουν πείσει η μία την άλλη ότι ο Άλφρεντ, το αγόρι της Λίζας, είναι Άγγλος αριστοκράτης και γιος του λόρδου Ντόρτσεστερ. Ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος όταν η Πένη προσπαθεί να του γλυκάνει το νέο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Μαθιός Και Πέτρος Αντιμέτωποι «Μάζεψε Την Αδερφή Σου Βρουλάκη»

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Γαμπρός απ’ το Λονδίνο – Το παραλήρημα ξεκινάΠαράλληλα, ο βουλευτής Λαλαμπίρδας ενημερώνει τον Λυκούργο για την επικείμενη αδειοδότηση χιονοδρομικού κέντρου στον Αϊ Γιάννη τον Πρόδρομο. Τύφλα να ‘χει η Αράχοβα.

Ο Λυκούργος θα ευνοηθεί, μιας και τα σχέδια για το χιονοδρομικό περνάνε από το οικόπεδο της Πένη, στη Γκουργκουτζέλα. Το μισό οικόπεδο, γιατί το άλλο μισό είναι της αδερφής της Πένης, της Πωλίνας. Τα δυο μπατζανάκια θα αναμετρηθούν για να γίνει το Κουδουνάρι το νέο Νταβός.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ποιος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Δύσκολα τα πράγματα για την Λίζα και τον Άλφρεντ στο νέο επεισόδιο του Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση