Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η μητέρα του έχει εραστή

Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η μητέρα του έχει εραστήΣασμός Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η μητέρα του έχει εραστή

Ένα λάθος από την Μαρίνα θα είναι αρκετό για να φτάσει ο Πέτρος κοντά στην αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Μητέρα και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, με την γιαγιά Ειρήνη να κρατάει τις ισορροπίες.

Την περίοδο αυτή, ο Πέτρος ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Ενημερώνει την οικογένειά του πως θα προχωρήσει με την Σεμίνα, ετοιμάζοντας τους αρραβώνες του. Η Σεμίνα ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με τον Διονύση να αποτελεί για εκείνη εφιάλτη.

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων είναι τεταμένη. Η Αργυρώ αναζητά τρόπους φυγής. Θέλει να φύγει με τον Αστέρη, να αποδράσουν από το νησί, για να ζήσουν τον έρωτά τους. Οι καυγάδες ξεκινούν, με την Μαρίνα στο επίκεντρο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ – Η μοίρα μας είναι κοινή

Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η μητέρα του έχει εραστήΈνας δυνατός έρωτας στο φως

Η Μαρίνα και ο Αντώνης ζουν τον έρωτά τους στη σειρά Σασμός, χωρίς να γνωρίζουν πως ο Πέτρος καραδοκεί. Ένα λάθος της Μαρίνας θα της στοιχήσει αρκετά. Η γιαγιά Ειρήνη δε θα καταφέρει να την καλύψει.

Η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι, χωρίς κάποια δικαιολογία. Όταν ο Πέτρος την ρωτάει που πήγε, εκείνη δεν απαντά κάτι αμέσως. Η αμηχανία είναι τεράστια και την προδίδει. Δεν είχε κάποιον σοβαρό λόγο να λείπει από το σπίτι. Πώς να του πει ότι ήταν με τον Αντώνη;

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 34-35-36, σε κίνδυνο η ζωή της Έλλης, η Νικολέττα χαροπαλεύει!

Ο Πέτρος υποψιάζεται πως η μητέρα του έχει προχωρήσει τη ζωή της, χωρίς να τους το έχει ανακοινώσει. Από τη μία χαίρεται πολύ για την Μαρίνα, γιατί της αξίζει να ερωτευτεί ξανά. Από την άλλη, όμως, ανησυχεί. Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά; Ο Πέτρος ξεκινάει την αναζήτηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *