Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διαδίδει στη Μάνη το τεστ DNA

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διαδίδει στη Μάνη το τεστ DNA

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διαδίδει στη Μάνη το τεστ DNA

Η Αντιγόνη διαδίδει σε όλη τη Μάνη πως είναι κόρη του Ισίδωρου, με αποτέλεσμα ο Μάνος να εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Το τεστ DNA βγαίνει θετικό και ο εφιάλτης ξεκινάει για τους Βρεττάκους.

Ο Ισίδωρος παλεύει να βρει μιαν άκρη, με τον Μάνο να φωνάζει στον πατέρα του πως όλα καταστράφηκαν. Εκτός από την Μυρτάλη, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και την Αντιγόνη! Ο Μάνος αρνείται να δεχτεί την κατάσταση και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ομολογεί στην Ιουλία τον κρυφό γάμο

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη απολαμβάνει το γεγονός πως είχε δίκιο. Είναι πολύ χαρούμενη που δικαιώθηκε και αποφασίζει να το διαδώσει σε όλους. Μπορεί ο Μάνος να της έσκισε το τεστ DNA, η αλήθεια, όμως, δε μένει μόνο σε ένα χαρτί.

Η Αντιγόνη το φτάνει στα άκρα

Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Αντιγόνη διατυμπανίζει στη Μάνη πως είναι αδελφή του και ενοχλείται έντονα στην γη της ελιάς. Αμέσως, τρέχει κοντά της και της ζητάει να σταματήσει να λέει σε όλους πως είναι αδέλφια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι τελικά το ζευγάρι φεύγει στο Παρίσι

Πράγματι, η Αντιγόνη από την χαρά της, δεν κρατά το στόμα της κλειστό. Πλέον, όλοι στην Αρεόπολη γνωρίζουν πως είναι η κόρη του Ισίδωρου, με τα πρώτα κουτσομπολιά να παίρνουν φωτιά.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μάνο, ζητώντας του να μη δίνει σημασία. Βέβαια, αναζητά διαρκώς τρόπους να βολέψει κάπως την Αντιγόνη στο θέμα της περιουσίας, για να μη ζητήσει η ίδια περισσότερα από όσα πρέπει. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και διχάζει τους πρωταγωνιστές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση