Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κουράκος και Στάθης πιάνονται στα χέρια

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κουράκος και Στάθης πιάνονται στα χέρια

Η Ιουλία έχει αποφασίσει πως ο Κουράκος είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να συνεχίσει τη ζωή της, παρόλο που ο Στάθης δε το δέχεται, στην γη της ελιάς. Μετά από τις πιέσεις του Ιάκωβου, η Ιουλία αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να πει το μεγάλο ναι στον Γιώργη.

Οι δυο τους περνούν ένα έντονο βράδυ γεμάτο πάθος στην Καρδαμύλη, με την πρωταγωνίστρια να νιώθει έτοιμη για το μεγάλο αυτό βήμα. Είναι σίγουρη πως ο Γιώργης είναι ο κατάλληλος για να ξεπεράσει τον Στάθη και δέχεται να συνάψει σχέση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Ενώ η Άννα «διαλύει» τον Δημήτρη στους Παγιδευμένους, η Ταμίλα Κουλίεβα μας οδηγεί στο φινάλε

Το ζευγάρι αυτό ζει τον απόλυτο έρωτα. Περνούν μία όμορφη νύχτα στην Καρδαμύλη και έρχονται όλο και πιο κοντά. Μόνο που ο Στάθης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Συνεχίζει να πολιορκεί την Ιουλία, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Ο Κουράκος και η Ιουλία κάνουν βόλτες στη Μάνη, με αποτέλεσμα ο Στάθης να τους εντοίζει από μακριά και να τρέχει, στην γη της ελιάς. Τους βλέπει μαζί και εξοργίζεται. Η τυχαία αυτή συνάντηση είναι γεγονός!

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Θα διεκδικήσει ο Άγης το παιδί του;

Ο Στάθης πλησιάζει την Ιουλία, έξαλλος. Θέλει να της μιλήσει, να την ρωτήσει τί κάνει μαζί του. Εκείνη του ζητάει να φύγει, να σταματήσει να την ενοχλεί. Ο Κουράκος δε μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.

Ξεσπάει στον Στάθη και του ζητάει να αφήσει ήσυχη την Ιουλία! Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα να πιάνονται στα χέρια. Η Ιουλία παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες, δίχως αποτέλεσμα. Η στιγμή αυτή προβλέπεται μοναδική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *