Η Γη της Ελιάς: Νεκρός άνθρωπος του καρτέλ – Ποιος τον σκοτώνει

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός άνθρωπος του καρτέλ – Ποιος τον σκοτώνει

Κι άλλος νεκρός στη Μάνη, εκτός από τον Νικόλα! Ο Κυριάκος πέφτει νεκρός στο έδαφος, με την γη της ελιάς να βρίσκεται σε σύγχυση. Ο Κωνσταντίνος είναι σε ένταση. Ο αστυνόμος Κουράκος έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. Δε μπορεί να διανοηθεί πως οι φονιάδες βρίσκονται τόσο κοντά του και δε μπορεί να τους εντοπίσει.

Αφού εντοπίζεται το πτώμα του Κυριάκου, όλα ανατρέπονται. Μετά από λίγες μέρες, ο Νικόλας πέφτει επίσης νεκρός στο έδαφος. Τέσσερις σφαίρες τον διαπερνούν και τον σκοτώνουν ακαριαία.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει τους αρραβώνες του Μάρκου

Η μία δολοφονία μετά την άλλη. Η Μάνη έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με πολύπλευρες απώλειες. Ο Ανέστης και ο Φίλιππος καταρρέουν στην είδηση πως ο Νικόλας χάθηκε τόσο άδοξα. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;

Η Χάιδω καραδοκεί

Τόσο ο Νικόλας, όσο και η Χάιδω πήραν το σκοτεινό μονοπάτι του καρτέλ ναρκωτικών. Μάλιστα, η Χάιδω άρχισε να καραδοκεί τον Κυριάκο, έχοντας ζητήσει νέα καραμπίνα από τον Νικόλα. Ο Κυριάκος φαίνεται πως είναι ο άντρας που έδωσε την εντολή θανάτου να πεθάνουν ο Πέτρος και η Στέλλα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια, 51,52,53,54,55

Το πτώμα του Κυριάκου ανοίγει νέο κύκλο αίματος. Κανείς δε γνωρίζει πως η Χάιδω βρίσκεται πίσω από αυτή την απάνθρωπη πράξη. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει πως ο ένας θάνατος θα φέρει τον άλλον.

Ξαφνικά, μετά τον Κυριάκο χάνεται ο Νικόλας. Η Χάιδω καταρρέει. Θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το κακό που βρήκε τον αγαπημένο της Νικόλα. Ο Κουράκος είναι σε αδιέξοδο. Όλη η Μάνη είναι στο πόδι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *