Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος Εξαφανίζεται – Όλοι Τον Θεωρούν Νεκρό

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος Εξαφανίζεται – Όλοι Τον Θεωρούν Νεκρό

Ήλιος Spoiler: Αποκαλύψεις αλλά και απρόσμενες εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος καθώς ο Στέφανος όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί νεκρός! Ισχύει όμως στα αλήθεια κάτι τέτοιο; Όλοι καταλαβαίνουν πως ο Στέφανος είναι νεκρός διότι το δεξί του χέρι, ο Πέρης αυτό αφήνει να εννοηθεί. Τι ισχυρίζονται όμως οι υπόλοιποι;

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος εξαφανίζεται – Όλοι τον θεωρούν νεκρό

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24, O Δημήτρης στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχεται στην δεινή θέση να αποκαλύψει εκείνος στην Αθηνά την φρικτή αλήθεια για τον Στέφανο. Η ίδια μαθαίνοντας το σοκάρεται καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως όλο αυτό το καιρό βρισκόνταν δίπλα σε ένα εγκληματία.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μαθαίνει μυστικά και διεκδικεί την περιουσία

Ο Στέφανος μετά τις αποκαλύψεις εξαφανίζεται και όλοι τον αναζητούν. Ο Δημήτρης και η Αστυνομία κάνουν τα πάντα για να τον εντοπίσουν με τον Πέρη να τους λέει πως είναι νεκρός αλλά το πτώμα του αγνοείται. Ο Δημήτρης μεταφέρει αμέσως τα νέα στην Αλεξάνδρα και στην Αλίκη με τις δυο γυναίκες να μην πείθονται πιστεύοντας πως είναι ζωντανός και πως όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επεισόδιο 72: η ζωή της Αργυρώς σε κίνδυνο, νέα περιπέτεια με οδυνηρές συνέπειες

Έτσι, οι περισσότεροι δεν πείθονται πως ο Στέφανος είναι νεκρός στην σειρά Ήλιος! Η αλήθεια όμως, παραμένει ακόμα άγνωστη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση