Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ντούνιας και Ακύλας γαζώνουν το Διαφάνι

Ο Ντούνιας και ο Ακύλας αναλαμβάνουν δράση στις Άγριες Μέλισσες, σκορπίζοντας τον τρόμο στο Διαφάνι. Οι δύο αυτοί χαρακτήρες γίνονται μία γροθιά, για κακό σκοπό. Όλο το χωριό έχει ξεσηκωθεί και διαμαρτύρεται, με τα πρώτα όπλα να βγαίνουν.

Η δίκη του Λάμπρου έχει ξεκινήσει. Όλοι είναι στη δικαστική αίθουσα και βοηθούν τον Λάμπρο να γλιτώσει από το μαρτύριο. Η Λενιώ τρέμει στην ιδέα πως όλα θα διαλυθούν, μέσα σε μια στιγμή. Ο Σαράφης δίνει κουράγιο και στηρίζει τον πελάτη του, με κάθε δυνατό επιχείρημα.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος ζητάει από την Ασημίνα να γίνει κάτι παράτολμο και ριψοκίνδυνο. Της ζητάει να ξεσηκώσουν τον κόσμο, διοργανώνοντας μία πορεία διαμαρτυρίας, προς τιμήν του Λάμπρου. Μόνο έτσι θα επηρεαστούν οι ένορκοι και ίσως ακούσουν και την πλευρά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Επεισόδια 40, 41, 42, 43, 44, 45

Ο Ακύλας είναι στο δικαστήριο και προσπαθεί να κάθε τρόπο να μειώσει τον Λάμπρο Σεβαστό. Θέλει να τον δει να υποφέρει, για να εκδικηθεί για τον αδελφό του. Μόνο που οι αδελφές Σταμίρη δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Φωνές κι αίμα στο Διαφάνι

Η Ασημίνα και ο Πέτρος ξεσηκώνουν όλους τους κατοίκους. Μία ειρηνική πορεία στήνεται, για τον αγαπημένο δάσκαλο. Η συγκίνηση, το πάθος και το πείσμα των ανθρώπων αυτών φτάνουν ως τα δικαστήρια της Λάρισας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

Μόλις ο Ακύλας μαθαίνει τι συμβαίνει στο Διαφάνι, δίνει εντολή, με αποτέλεσμα ο Ντούνιας να οπλίζεται στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί με τα τσιράκια του πηγαίνει στο χωριό και ζητάει να διαλυθεί η πορεία ησύχως, δίχως να τον ακούει κανείς.

Τότε, βγάζει το όπλο του και γαζώνει το χωριό. Ο τρόμος έχει εξαπλωθεί. Το Διαφάνι μετατρέπεται σε πεδίο μάχης και όλοι τρέχουν να σωθούν

πηγή

Αφήστε μια απάντηση