Σασμός: O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι

Σασμός: O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτιΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ο Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι.

Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος όταν μαθαίνει τον εραστή της Βασιλικής; Μάνα και γιος σε κατάσταση σοκ…Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει το σπίτι του και τρέχει στην Τζένη. Στη δική της αγκαλιά θα βρει παρηγοριά και θα της εξομολογηθεί την προδοσία της μητέρας του, αλλά και του Μαθιού, που τον είχε σαν δεύτερο πατέρα.

Μία κρυφή σχέση αποκαλύπτεται στη δραματική ερωτική σειρά Σασμός με ολέθριες συνέπειες και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα φέρουν τους πρωταγωνιστές της σειράς αντιμέτωπους με τραγικά γεγονότα.

Από την πρώτη στιγμή που η Βασιλική αποφάσισε να ζήσει τον έρωτά της με τον Μαθιό ο φόβος της ήταν να μη μάθει κάτι ο γιος της. Ο Νικηφόρος έχει μεγάλη αγάπη στη μητέρα του και πάντα ήταν κοντά της. Μάλιστα, μετά από τη δολοφονία του πατέρα του προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και νιώθει υπεύθυνος για εκείνη τώρα που είναι μόνη της. Από την άλλη, τη θαυμάζει και θέλει να τη βλέπει χαρούμενη. Από την ώρα που επέστρεψε από το εξωτερικό, η ζωή του όλη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες: την αγαπημένη του, την Τζένη, και τη μάνα του, τη Βασιλική. Επίσης, και ο μαθιός σημαίνει πολλά για αυτόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος θα μάθει την κομπίνα – Τι θα ακολουθήσει;

Ο γιος της Βασιλικής και ο εραστής της είχαν έρθει πολύ κοντά, κάτι το οποίο επιδίωξε ο Μαθιός για να μπορεί να βλέπει τη γυναίκα της ζωής του. Έτσι ο Νικηφόρος βλέπει πλέον τον Μαθιό σαν δεύτερο πατέρα του. Η Βασιλική από την άλλη τρέμει μη μάθει κάτι ο γιος της και μόνο στη σκέψη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Για αυτό το λόγο, το ζευγάρι αν και ζει με μεγάλο πάθος τον έρωτα του προσέχει πολύ τις κινήσεις του. Όμως, οι φήμες που κυκλοφόρησαν στο χωριό πως ο Μαθιός έχει σχέση με μία παντρεμένη έφτασαν στα αυτιά του Νικηφόρου έχει αρχίσει να ψάχνει να βρει ποια είναι συνδέοντας γεγονότα.

Κάποια στιγμή που μάνα και γιος κάθονται στο τραπέζι να φάνε, ο Νικηφόρος της μεταφέρει τα κουτσομπολιά που ακούγονται για την παντρεμένη με την οποία τα έχει ο Μαθιός και η Βασιλική αντιδρά σαν να την χτύπησε κεραυνός. Η μάνα του Νικηφόρου βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν μπορεί να αντισταθεί στο πάθος του άντρα που την κάνει να αισθάνεται ζωντανή με την αγάπη του και της θυμίζει πως είναι γυναίκα. Η σχέση τους συνεχίζεται κανονικά και με μεγάλη προσοχή για να μην τους δει κάποιο μάτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά σε ρόλο κλειδί

Αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι αποφασίζει να φεύγει εκτός, για να απολαμβάνει με μεγαλύτερη ελευθερία τον έρωτά του χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας. Όμως, ο κλοιός όλο και στενεύει: Η αστυνομία, και συγκεκριμένα ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, μαθαίνει για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής. Η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι έχει αρχίσει και ο Νικηφόρος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής για να μάθει πως η μητέρα του έχει εραστή τον Μαθιό.

O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι
Η ώρα της Αποκάλυψης έρχεται για τον νικηφόρο ο οποίος θα βρεθεί σε κατάσταση σοκ. Η σκηνή ανάμεσα στη Βασιλική και τον Νικηφόρο θα είναι συγκλονιστική όταν ο γιος της μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο εραστής της. O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι και τρέχει στην Τζένη. Στη δική της αγκαλιά θα βρει παρηγοριά και θα της εξομολογηθεί την προδοσία της μητέρας του, αλλά και του Μαθιού, που τον είχε σαν δεύτερο πατέρα. Τι θα γίνει όταν θα πάει να βρει τον Μαθιo;

πηγή

Σασμός: ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον Μαθιό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *