Η Γη της Ελιάς: Σοκ για Στάθη και Αρετή – Τι έκανε η Βασιλική;

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για Στάθη και Αρετή – Τι έκανε η Βασιλική;
Η Γη της Ελιάς: Σοκ για Στάθη και Αρετή – Τι έκανε η Βασιλική;

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για Στάθη και Αρετή – Τι έκανε η Βασιλική;

Δύσκολες ημέρες αναμένεται να βιώσει η οικογένεια των Καπερνάρων στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς. Όπως είναι ήδη γνωστό η μικρή τους κόρη Βασιλική περιμένει το πρώτο της παιδί, κάτι που δεν το γνωρίζουν οι ίδιοι όμως οι υποψίες πως κάτι παράξενο συμβαίνει με την Βασιλική όλο και πληθαίνουν για τον Στάθη και την Αρετή στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η Βασιλική το «σκάει» από την Μάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο Στάθης και η Αρετή όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνουν πως κάτι τρέχει με την Βασιλική. Οι κινήσεις της το τελευταίο καιρό είναι πολύ περίεργες με την Αρετή να αρχίζει να υποπτεύεται πολύ σοβαρά πως πρόκειται για εγκυμοσύνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Άννα Και Ευτυχία Αντιμέτωπες Μέσα Από Έναν Τσακωμό Που Θα Της Διχάσει

Έτσι πιέζει την Βασιλική να κάνει εξετάσεις αίματος για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Βασιλική κάτι τέτοιο φυσικά δεν το δέχεται και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει.

Οι γονείς της επιμένουν και έτσι η Βασιλική παίρνει την απόφαση να το σκάσει από την Μάνη με την βοήθεια του Φίλιππου.

Κανείς δεν γνωρίζει για το που βρίσκεται, μόνο η Μυρτάλη και ο Φίλιππος ο οποίος θα πάει να την βρει μετά από λίγο καιρό έτσι ώστε να μην δώσουν στόχο στις οικογένειες τους.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 46-47-48

Το σοκ για τον Στάθη και την Αρετή θα είναι μεγάλο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς καθώς θα χάσουν κάθε επαφή με την κόρη τους.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα η Βασιλική θα δώσει σημεία ζωής και θα επικοινωνήσει με τον πατέρα της, όμως η αντίδραση του Στάθη θα είναι απρόβλεπτη για την ίδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση