Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Ανέστης Καταρρέουν Στην Κηδεία Του Νικόλα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης και ο Φίλιππος μαθαίνουν τα νέα και καταρρέουν. Η κηδεία του Νικόλα συγκλονίζει όλη τη Μάνη, με πολλούς να ξεσπούν σε λυγμούς για τον άδικο χαμό του νεαρού αυτού ήρωα στην γη της ελιάς. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φίλιππος και Ανέστης καταρρέουν στην κηδεία του Νικόλα
Ο Νικόλας ήταν μπλεγμένος στο καρτέλ ναρκωτικών που κυνηγά η Χάιδω μανιωδώς. Ο σύζυγος και η κόρη της χάθηκαν από τα χέρια απάνθρωπων μελών αυτής της ομάδας, προκαλώντας πόνο και οργή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 134 , 135 , 136

Ένα θύμα τους είναι και ο Νικόλας, ο οποίος γνώριζε πολλά. Μάλιστα, όχι μόνο γνώριζε, αλλά βοηθούσε την Χάιδω στο εκδικητικό της σχέδιο, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και τον εαυτό του.

Τέσσερις σφαίρες γάζωσαν τον Νικόλα. Αιμόφυρτος στο έδαφος και μόνος. Οι άντρες του καρτέλ χάθηκα, χωρίς να αφήνουν ίχνη. Ο αστυνόμος Κουράκος ψάχνει με κάθε τρόπο τους πραγματικούς ενόχους. Μία νέα αστυνομική υπόθεση ξεκινά…

Στην κηδεία του Νικόλα, ο Φίλιππος και ο Ανέστης καταρρέουν, στην γη της ελιάς. Η Χάιδω κοιτάζει χαμένη, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη. Θεωρεί πως ευθύνεται και η ίδια για το κακό που βρήκε τον νεαρό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Ο Φίλιππος ντύνεται στα μαύρα και θρηνεί με πόνο. Ουρλιάζει που έχασε τον καλύτερό του φίλο, που δεν πρόλαβε να του πει όλα όσα ήθελε. Το ίδιο θα συμβεί και στον Ανέστη, ο οποίος δε θα πιστέψει στα μάτια του… Παρά τις εντάσεις και τις διαφωνίες, ο Νικόλας αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *