Σασμός: Η Καλλιόπη πουλάει παραμύθια – Φόβος για την περιουσία

Σασμός: Η Καλλιόπη πουλάει παραμύθια – Φόβος για την περιουσίαΣασμός: Η Καλλιόπη πουλάει παραμύθια – Φόβος για την περιουσία

Όσο η Καλλιόπη μιλάει για την ιστορία της Ανθούλας, τόσο ο Μαθιός φοβάται για την περιουσία της οικογένειας, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη κάθεται στο τραπέζι και ξεκινάει την αναδρομή στο παρελθόν, παρουσιάζοντας -φυσικά- όλα όσα τη συμφέρουν.

Μιλάει για την Ανθούλα με τρομερό πόνο στη φωνή της. Δείχνει μετανιωμένη, θλιμμένη για το κακό που βρήκε την μικρή αδελφή του συζύγου της. Όλοι την παρακολουθούν χαμένοι. Ειδικά ο Αστέρης και ο Μαθιός δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν πως απέκτησαν ξάδελφο.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη – Σοκ: Ο Άρης αντικρίζει την μητέρα του σε ίδρυμα, με χάπια

Ο Άγγελος παρακολουθεί αμίλητος. Μαθαίνει για πρώτη φορά τα φρικτά βιώματα της γυναίκας που τον γέννησε, της γυναίκας που στερήθηκε τον ίδιο, αλλά και τη ζωή της. Η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Ο Μαθιός διχάζεται

Όσο η Καλλιόπη μιλάει για την Ανθούλα, ο Μαθιός σκέφτεται ένα πράγμα, στη σειρά σασμός: την περιουσία! Θεωρεί πως ο Άγγελος δεν ήρθε τυχαία στην Κρήτη, απλά και μόνο για να ψάξει τις ρίζες του.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης αρχίζει να υποψιάζεται πως η μητέρα του δεν αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Ο Αστέρης παλεύει να βρει την αλήθεια, σχετικά με τον πατέρα του Άγγελου, ενώ ο Μαθιός τρέμει στην ιδέα πως θα τα χάσει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Σάλος στο Διαφάνι – Η Δρόσω γίνεται πρωτοσέλιδο

Τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στο επίκεντρο και η ανησυχία είναι μεγάλη. Τί σχεδιάζει η Καλλιόπη και πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός; Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα κομμάτι από την περιουσία των Σταματάκηδων ανήκει στον Άγγελο, παρά τις αντιρρήσεις του Μαθιού… Ένα από τα κτήματα θα περάσει στα χέρια του, με τις εντάσεις να είναι πολλές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *