Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος κάνει γυαλιά καρφιά το ιατρείο της Αντιγόνης

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος κάνει γυαλιά καρφιά το ιατρείο της ΑντιγόνηςΜια όμορφη μέρα, διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Μάνος εισβάλλει στο ιατρείο, όπου εργάζεται η Αντιγόνη στην γη της ελιάς και τα κάνει όλα άνω – κάτω! Ο πατέρας του, ο Ισίδωρος, έχει στα χέρια του τα θετικά αποτελέσματα του τεστ DNA, με αποτέλεσμα η μάχη να ξεκινά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος κάνει γυαλιά καρφιά το ιατρείο της Αντιγόνης

Ο Μάνος δε μπορεί να δεχτεί πως κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Παρόλο που η Αντιγόνη δεν έχει σκοπό να το φτάσει στα άκρα, καθώς έγινε το τεστ DNA, πατέρας και γιος ανησυχούν. Θα πρέπει να της μεταβιβάσουν μερίδιο της κληρονομιάς κι αυτό ανατρέπει τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος με τον γάμο Αμαλίας – Πάρη

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συγκρατήσει τον γιο του, ο οποίος ξεσπάει. Ενώ πριν είχε την Μυρτάλη και την Αθηνά, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την Αντιγόνη! Η περιουσία σπάει σε επιμέρους κομμάτια και η οργή του Μάνου είναι ασυγκράτητη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος κάνει γυαλιά καρφιά το ιατρείο της Αντιγόνης
Επίθεση μέσα στο ιατρείο

Ο Μάνος πιάνει στα χέρια του το τεστ DNA και γίνεται έξαλλος. Μάταια η Μαρίνα προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Εκείνος, παίρνει το αμάξι του και κατευθύνεται στο ιατρείο της Αντιγόνης. Εισβάλλει μέσα χωρίς να ρωτήσει και ο καυγάς ξεκινάει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό το τέλος θα έχουν όλα τα ζευγάρια στο Β’ Κύκλο

Ο Μάνος και η Αντιγόνη ανταλλάζουν καρφιά, στην γη της ελιάς. Εκείνος έχει στα χέρια του το τεστ και το σκίζει μπροστά της, φωνάζοντας πως ποτέ δε θα γίνει μία Βρεττάκου, πως δε θα πάρει ούτε ευρώ!

Φυσικά, η Αντιγόνη του αναφέρει πως αδιαφορεί για όσα λέει, διότι πλέον είναι και επίσημο: Είναι η κόρη του Ισίδωρου κι αυτό δεν αλλάζει! Οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο συνεχίζονται, με τον Μάνο να φεύγει από το ιατρείο, έχοντας χαρίσει μεγάλη σύγχυση στην αδελφή του…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *