Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65: η Στέλλα και ο Λευτέρης βρίσκουν το βίντεο που δείχνει ποιος έκλεψε το όπλο
Οι περιλήψεις των επεισοδίων 61, 62, 63, 64 και 65 της σειράς του Mega Το αύριο μας ανήκει, που θα προβληθούν από 6 έως 10 Δεκεμβρίου.

                  Το αύριο μας ανήκει 61-62-63-64-65

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 6/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61
Επεισόδιο 61.
Η Αλεξάνδρα μετανιώνει που δεν έφυγε με τον Μένιο όταν της το ζήτησε, ενώ η Φανή ζητάει απ’ τον Νικηφόρο να μείνει μαζί της. Εκείνος υπόσχεται να το σκεφτεί και επιχειρεί να μιλήσει με τη Σοφία. Ο Πασχάλης καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα δίνει την επίσημη κατάθεσή της σχετικά με την μυστική καταδίωξη και την κλοπή του όπλου της.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 7/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62
Επεισόδιο 62.
Ο Νικηφόρος νιώθει περίεργα που περνάει το τελευταίο του βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, ενώ ταυτόχρονα την διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Ο Λευτέρης καλείται για συμπληρωματική κατάθεση, κάτι που ανησυχεί την Στέλλα, ενώ ο Μίλτος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα και ζητάει εξηγήσεις. Η Αλεξάνδρα περιμένει κάποια βελτίωση για τον Μένιο και ο Λιάκος σκέφτεται με ποιο τρόπο θα βοηθήσει τον Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Εορτή της Αγίας Σεβαστιανής – 24 Οκτωβρίου

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 8/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63
Επεισόδιο 63.
Η Έλλη και η Φανή αποφασίζουν να μπουν στο σπίτι του Μίλτου και να βρουν στοιχεία εις βάρος του. Η υπόθεση παραπομπής του Νικηφόρου ανοίγει ξανά και ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση του Στυλιανίδη. Η Φανή νιώθει χαρούμενη που έχει τον Νικηφόρο στο πλάι της, ενώ την ίδια ώρα ο Λεωνίδας και η Νικολέττα νιώθουν έντονα την απουσία του πατέρα τους.

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 9/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64
Επεισόδια 64.
Ο Νικηφόρος δίνει την κατάθεσή του και νιώθει σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα δικαιωθεί. Η κατάσταση του Μένιου εξακολουθεί να είναι σταθερή, η Αλεξάνδρα όμως ανησυχεί που δεν έχει συνέλθει ακόμα. Η Στέλλα μελετά το πόρισμα της έκρηξης στην μαρίνα, ψάχνοντας για στοιχεία που μπορεί να τους έχουν ξεφύγει και η Έλλη προσπαθεί να μάθει αν υπάρχουν νέες πληροφορίες για τον Πασχάλη.

Διαβάστε Επίσης  Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 10/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65
Επεισόδιο 65.
Η Σοφία συζητά με τον Νικηφόρο για την υπόθεσή του, ενώ η Στέλλα και ο Λευτέρης βρίσκουν το βίντεο που δείχνει ποιος έκλεψε το όπλο της. Η Φανή στέλνει τα χάπια της για ανάλυση και βρίσκει την ίδια ουσία που περιείχαν τα φυτοφάρμακα. Η Έλλη της λέει να πάει στην αστυνομία ακόμη κι αν δεν έχει επαρκή στοιχεία εναντίον του Μίλτου. Ο Ορέστης συναντά τη Σοφία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση