Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ας πρόσεχες Χάιδω. Πάρε δρόμο»

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ας πρόσεχες Χάιδω. Πάρε δρόμο»Μία συγκλονιστική σκηνή θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ο Λυκούργος και η Χάιδω θα έχουν έναν έντονο διάλογο στην γη της ελιάς, με τον πρωταγωνιστή να έχει ένα ηχηρό ξέσπασμα.

   Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ας πρόσεχες Χάιδω. Πάρε δρόμο»

Εκείνη, με δάκρυα στα μάτια, θα του ζητήσει να μη την αφήσει. Είναι ολομόναχη, δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Ο Φίλιππος και ο Λυκούργος, τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα, την εγκατέλειψαν, μετά από την αποτρόπαια πράξη της.

Τον κοιτάζει και τον ικετεύει να την ακούσει, να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζει στην καλή του την καρδιά, ελπίζει το καθαρό βλέμμα του, στη δύναμη της συγχώρεσης. Ο Λυκούργος, όμως, δεν αλλάζει γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης γαμπρός, λυγίζει στον τάφο της Ανέτ

Η σκληρή στάση του Λυκούργου

Η Χάιδω λέει πως είχε χάσει τα λογικά της, με αποτέλεσμα ο Λυκούργος να εξοργίζεται ακόμη περισσότερο, στην γη της ελιάς. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εκείνον. Το να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, να στήνει ένα έγκλημα εις βάρος της και εις βάρος του Στέφανου, ξεπερνάει τα όρια.

Ο Λυκούργος της λέει πως ούτε καλημέρα δε θα λένε πια. Για εκείνον έχει σβήσει από τον χάρτη. Όλα αυτά, μέχρι η Χάιδω να χάσει τις αισθήσεις της. Η Μαργαρίτα θα την μεταφέρει στο νοσοκομείο και ο Λυκούργος θα τρέξει ξανά κοντά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής

Τότε όλα θα αλλάξουν ξανά. Οι δυο τους θα γίνουν και πάλι αχώριστοι, με τον Λυκούργο να εκφράζει ξανά τον έρωτά του για την πρωταγωνίστρια. Η Χάιδω θα ζητήσει συγγνώμη και θα αλλάξει στάση απέναντι στους Καπερνάρους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση