Ήλιος: Ο Στέφανος δραπετεύει – Κρατάει όμηρο την έγκυο Αθηνά

Ο Δημήτρης τον καταδιώκει

Ήλιος: Ο Στέφανος δραπετεύει – Κρατάει όμηρο την έγκυο Αθηνά

Στον Ήλιο, όλοι είναι ανάστατοι καθώς πια ξέρουν ποιος είναι ο γιος του Μενέλαου. Ολοι εκτός από την Αθηνά, που νιώθει ευτυχισμένη με την εγκυμοσύνη της. Ομως κι εκείνη θα μάθει την αλήθεια με τον πιο τραγικό τρόπο.

Μόλις ο Δημήτρης μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, σπεύδει να βοηθήσει την Αθηνά που έχει πάει μαζί του εκδρομή. Ομως δέχεται επίθεση. Οταν συνέρχεται, δεν τους βρίσκει πουθενά. Την ίδια στιγμή η Αλίκη πηγαίνει στην Αλεξάνδρα: «Ο γιος του Μενέλαου είναι ο Στέφανος», της αποκαλύπτει. Η πρώην πεθερά της συγκλονισμένη φωνάζει αργότερα τον Λουκά:

«Ο Στέφανος είναι ο δολοφόνος του γιου μου. Βρες τον και σκότωσέ τον», είναι η εντολή που του δίνει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Στέφανου για να βρει την κρυμμένη γραφομηχανή. Πηγαίνει στην Αθηνά, η οποία έχει επιστρέψει από την εκδρομή, κι ετοιμάζεται να της αποκαλύψει τα πάντα. Ομως γίνεται μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Και οι δύο σοκάρονται αλλά η γυναίκα είναι καλά. Αφού ηρεμεί του κάνει μια άλλη αποκάλυψη:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Κλέβει Από Την Άννα Τα Λεφτά Που Της Έδωσε

«Είμαι έγκυος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί αλλά θα γίνω μητέρα», του λέει συγκινημένη. Η Αθηνά, ανυποψίαστη για την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, είναι ενθουσιασμένη που περιμένει το παιδί του. Ο Δημήτρης δεν ξέρει πώς να της πει την αλήθεια και φοβάται μήπως αυτό της κάνει κακό, ενώ όπως όλα δείχνουν η σειρά δε θα πάει και για τρίτη σεζόν.

Η ζωή του Αρη και του Ιάσονα σε κίνδυνο στον Ήλιο

Ο Στέφανος υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα και τους σκοπούς του. Δεν νιώθει πια ότι κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του και πρέπει να οργανώσει τη φυγή του. Η Αθηνά, από την άλλη, δεν έχει καταλάβει τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την απόπειρα εναντίον της και να χαρεί την εγκυμοσύνη της. Η ξαφνική εξαφάνιση του Αρη αναστατώνει όλη την οικογένεια.

«Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Αυτός απήγαγε το παιδί μου», λέει η Αλίκη στον Δημήτρη πανικοβλημένη. Εκείνος συμφωνεί και δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Στο μεταξύ ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη. «Σταμάτα να με κυνηγάς. Κρατάω τον Αρη και τον Ιάσονα και δεν θα φύγουν ζωντανοί από το χέρια μου και ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω», είναι τα λόγια του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες – Επεισόδια 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Η Αλίκη, η Εύα και η Αλεξάνδρα περνάνε ώρες αγωνίας μετά την απαγωγή του Αρη. Την ίδια ώρα τα δύο παιδιά ρισκάρουν, προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αθηνά είναι ευτυχισμένη κοντά στον Στέφανο, αγνοώντας την αλήθεια και τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Δημήτρης έχει τα δικά του σχέδια, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει και ο κίνδυνος είναι διάχυτος για όλους.

Ο Στέφανος οργανώνει τη διαφυγή του, παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά. Της δένει τα μάτια και τα χέρια. Εκείνη στην αρχή δεν καταλαβαίνει αλλά δεν θα αργήσει να μάθει τι συμβαίνει. Στο κατόπι τους είναι ο Δημήτρης. Οι δύο άντρες βρίσκονται αντιμέτωποι. Η Αθηνά μαθαίνει με σκληρό τρόπο την αλήθεια για τον Στέφανο, όσο εκείνος προσπαθεί να εξαφανιστεί..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση