Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος απαγάγει τον Άρη και τον Ιάσονα

Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος απαγάγει τον Άρη και τον ΙάσοναΉλιος Spoiler: Ο Στέφανος απαγάγει τον Άρη και τον Ιάσονα

Ο ρόλος του Στέφανου όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος. Ο σκοτεινός και απρόβλεπτος χαρακτήρας του δεν θα μείνει στάσιμος καθώς σκοπεύει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Ο μόνος του στόχος είναι η εκδίκηση. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος μια απρόσμενη πράξη θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς ο Στέφανος θα απαγάγει τον Άρη και τον Ιάσονα.

Ο Στέφανος ξεπερνάει τα όρια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV O’ CLOCK, εκτός από την Ελπίδα που γνωρίζει τον πραγματικό πρόσωπο του Στέφανου, ο Δημήτρης είναι ο επόμενος που θα μάθει την φρικτή αλήθεια. Ο ίδιος έχει σκοπό να συλλέξει αρκετά στοιχεία εναντίον του με σκοπό να τον κλείσει για πάντα στην φυλακή. Παράλληλα, σκέφτεται πολύ σοβαρά να εκμυστηρευτεί την αλήθεια στην Αθηνά με σκοπό να την προστατέψει, όμως η ίδια προτού γίνουν όλα αυτά θα του πει πως είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του Στέφανου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Πετρής επιστρέφει για να αγκαλιάσει την Μανταρίνα

Ο Στέφανος απαγάγει τον Ιάσονα και τον Άρη στην σειρά Ήλιος

Ο Στέφανος από την άλλη καταλαβαίνει πως τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν και έτσι παίρνει την απόφαση να οργανώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την φυγή του. Όμως πριν από αυτό βάζει σε εφαρμογή ένα αδίστακτο σχέδιο. Ο ίδιος απαγάγει τον Άρη και τον Ιάσονα μεταφέρνοντάς τους σε ένα απομακρυσμένο μέρος. Με το πέρασμα των ωρών η αγωνία για τα δυο παιδιά μεγαλώνει καθώς δεν γνωρίζει κανείς τον λόγο που αγνοούνται.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Σαραντόπουλος χρεοκοπεί – Η Ουρανία τα χάνει όλα

Ώρες αγωνίας για Άρη και Ιάσονα

Ο Δημήτρης αφού ενημερώνει την Αλίκη για το ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος, το μυαλό τους πηγαίνει κατευθείαν σε αυτόν. Είναι και οι δυο σίγουροι πως αυτός κρύβεται πίσω από την απαγωγή των δυο παιδιών. Ο Δημήτρης επικοινωνεί κατευθείαν μαζί του, με τον Στέφανο να τον απειλεί πως αν τον συλλάβουν θα σκοτώσει τα δυο παιδιά που τους κρατάει ομήρους.

Θα καταφέρουν να γλιτώσουν ο Άρης και ο Ιάσονας από τον Στέφανο στην σειρά Ήλιος; Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέχεια θα είναι απρόβλεπτη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση