Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει; Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Σασμός :Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές και οι ηθοποιοί με τις αποκαλύψεις τους μας ιντριγκάρουν.

Εχουμε δεδομένο πως η Ανθούλα έχει πεθάνει και συγκεκριμένα πως αυτοκτόνησε, αλλά μήπως τελικά ή Ανθούλα δεν έχει αυτοκτονήσει; Μήπως πέθανε με άλλο τρόπο; Και τελικά μήπως δεν έχει πεθάνει;

Η Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου που υποδύεται την Ανθούλα, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξή , στην Κατερίνα Παπαγιανοπούλου και στο περιοδικό TV24, για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμού. Μεταξύ άλλων άφησε να υπονοηθεί πως η Ανθούλα ίσως και να μην αυτοκτόνησε και σε ερώτηση της δημοσιογράφου, μήπως τελικά η Ανθούλα ζει…. Δείτε παρακάτω

Η Καλλιόπη πονάει για το τέλος της Ανθούλας…Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Μία κουβέντα μαζί της είναι σαν μία κουβέντα με την καλή νεράιδα του παραμυθιού… Η Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου που υποδύεται Την Ανθούλα στον Σασμό, έχει κάτι μαγικό μέσα της και αυτός είναι ο λόγος που σε κάθε της δουλειά μεταφέρει… αγάπη. Η ηθοποιός μιλάει για τη βασανισμένη ηρωίδα της και αποκαλύπτει στοιχεία που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Τις περισσότερες σκηνές τις έχετε με τη Μαρία Τζομπανάκη…

Είμαι πολύ τυχερή που την έχω στο πλευρό μου. Με βοηθάει πολύ σε κάθε μου βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο γάμος θα γίνει αυτή τη φορά και θα είναι αληθινός

Η Ανθούλα έρχεται ξανά και ξανά στο μυαλό της Καλλιόπης! Έρχεται και ξανάρχεται σαν να της ζητάει κάτι και θεωρώ πως εκεί είναι όλο το θέμα.
Μέσα από την παρουσία της η Ανθούλα θέλει να δείξει πως καλό είναι όσο ζούμε να μιλάμε, να τσακωνόμαστε, να τα βρούμε, να συγχωρούμε τον εαυτό μας, να λέμε συγνώμη, να λέμε σ αγαπώ.
Πριν γίνουμε φωτογραφία στα χέρια ενός ανθρώπου, να έχουμε προλάβει να τα πούμε.

Άρα θεωρείτε πως η Καλλιόπη πονάει μέσα της για την ιστορία της Ανθούλας;

Πιστεύω πως πονάει πολύ.

Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει; Ο λόγος που η Καλλιόπη βάζει σε ίδρυμα την Ανθούλα είναι γιατί είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά της ή γιατί δεν μπορούσε να μεγαλώσει μόνη τον Άγγελο;

Δεν ήταν κάποιος από αυτούς ο λόγος που μπήκε η Ανθούλα σε ίδρυμα. Θα τον δείτε τον λόγο που μπήκε στο Ίδρυμα αυτή η ψυχή, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να τον αποκαλύψω.

Εκτός από την Καλλιόπη, πόσοι ξέρουν την πραγματική ιστορία της Ανθούλας;

Δεν το γνωρίζω! Πάντως ο γιος της είναι εδώ και είναι στα ίχνη της. Πραγματικά με συγκινεί βαθιά ο τρόπος που ο Θανάσης πατριαρχέας υποδύεται τον γιο αυτής της κοπέλας. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μεγάλη έμπνευση για μένα.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος απαγάγει τον Άρη και τον Ιάσονα

Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει; Θα φτάσει στην άκρη του νήματος ο Άγγελος;

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Ο Άγγελος θα συγχωρέσει την Καλλιόπη;
Μην ξεχνάμε πως η Καλλιόπη είναι μία γυναίκα που έχει μεγαλώσει με συγκεκριμένα ήθη και ιδέες και σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μέσα της όμως έχει καλό, όπως πιστεύω έχουν όλοι οι άνθρωποι. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως η Ανθούλα με την Καλλιόπη θέλει να μιλάει και όχι με τον αδελφό της. Επομένως υπήρχε μία σχέση αγάπης μεταξύ τους.

 

Η Ανθούλα λένε πως έχει αυτοκτονήσει..

Δεν ξέρω! Έτσι λένε;.

Άρα μήπως η ιστορία δεν είναι όπως την έχει παρουσιάσει η Καλλιόπη;

Με κάθε επεισόδιο Θα υπάρχουν και περαιτέρω αποκαλύψεις. Θα υπάρξουν και άλλες στιχομυθίες μεταξύ των δύο αυτών ηρωίδων.

Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό!

 

πηγή

 

 

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος ζητά την εκταφή της Ανθούλας και κάνει τεστ DNA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *