Νίκος Γαλανός – Γη Ελιάς: Ο εθισμός στον τζόγο και ο βουδισμός

Νίκος Γαλανός – Γη Ελιάς: Ο εθισμός στον τζόγο και ο βουδισμόςΝίκος Γαλανός – Γη Ελιάς: Ο εθισμός στον τζόγο και ο βουδισμός

Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της υποκριτικής. Τώρα τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», όπου ενσαρκώνει τον Ισίδωρο, μία ιδιαίτερη προσωπικότητα με πολλά μυστικά. Ο αγαπημένος Νίκος Γαλανός στην εκπομπή «Προσωπικά» ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τον εθισμό του στον τζόγο κι όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την Κυριακή στις 16:00 ο αγαπημένος ηθοποιός θα ειναι καλεσμένος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ1, όπου θα μιλήσει για τα πάντα. Ο ηθοποιός, όπως γίνεται γνωστό μέσα από την εκπομπή έχει περάσει από διάφορα μονοπάτια κι έχει ψάξει αρκετά να βρει τον εαυτό του. Ειδικότερα, στις αρχές της δεκαετίας του ’70 γνώρισε τον βουδισμό κι είχε μιλήσει για την πιθανότητα να μονάσει. Ήταν ένας άνθρωπος που του άρεσε η ταχύτητα κι είχε ένα πάθος με τα χαρτιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Σε παρακαλώ Ισμήνη, κάλεσε με και μένα στον γάμο σου»

Ο Νίκος Γαλανός εξηγεί πώς δημιουργήθηκε αυτός ο εθισμός του με τον τζόγο και τα χαρτιά. «Ήταν μία δεκαετία που ξεκινήσαμε με φιλαράκια σιγά σιγά. Στο τέλος καταλήξαμε να χαρτοπαίζουμε κάθε Σάββατο βράδυ». Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι είχε φτάσει σε σημείο να μην κοιμάται καθόλου, αλλά να παίζει χαρτιά, να πηγαίνει στο θέατρο και μετά πάλι χαρτιά.

Ο ηθοποιός στο τέλος επισημαίνει ότι σταμάτησε τα χαρτιά όταν συνειδητοποίησε δύο πράγματα. «Πρώτον, ότι είμαι ηλίθιος που έπαιζα χαρτί διότι χρωστούσα λεφτά που είχα χάσει και θα έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να τα δώσω» και δεύτερον αποκάλυψε ότι τον πήρε ο ύπνος σε μία απογευματινή παράσταση και παραλίγο να πέσο. «Τότε είπα κάτσε δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι και το έκοψα».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη Κάνει Ρεζίλι Τον Ισίδωρο – Διασυρμός Στη Μάνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *