Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα

Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη ΣεμίναΣασμός Spoiler: Ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα

Ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή στη σειρά Σασμός. Ο Πέτρος δείχνει τρελά ερωτευμένος και αποφασισμένος να διεκδικήσει την αγαπημένη του, με κάθε κόστος. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Διονύσης καραδοκεί.

Ο Διονύσης συνεχίζει να διεκδικεί την Σεμίνα, να τη θεωρεί ιδιοκτησία του. Εκείνη, εντοπίζει στοιχεία για να τον καταδικάσει για τις παράνομες δράσεις του, δίχως αποτέλεσμα. Ο πόλεμος δε θα αργήσει να ξεσπάσει μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το TiVi για τη σειρά Σασμός, ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα, αφήνοντάς τη με το στόμα ανοιχτό. “Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Θα παντρευτούμε και δε θα έχεις κανέναν ανάγκη”, της λέει, με τη Σεμίνα να χαμογελά. Γνωρίζει πως αυτό δε μπορεί να συμβεί, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος κι απειλές ανάμεσα σε Ισίδωρο και Κωνσταντίνο

Μία νέα φιλία γεννιέται

Η Σεμίνα και η Θοδώρα γίνονται φίλες, χωρίς να ξέρουν πως τις συνδέει ο Πέτρος Βρουλάκης. Μιλούν για τους μεγάλους τους έρωτες, με την Θοδώρα να αναφέρει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον καλό της σύντομα.

Από την άλλη πλευρά, η Σεμίνα βρίσκει ασφάλεια και παρηγοριά δίπλα της, με αποτέλεσμα να της αναφέρει πως είναι κι εκείνη ερωτευμένη με κάποιον, αλλά δε μπορεί να το εκφράσει ακόμη δημόσια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης φυγαδεύεται στα βουνά για να γλιτώσει τον θάνατο

Μόλις η Θοδώρα μαθαίνει πως η Σεμίνα θέλει τον Πέτρο Βρουλάκη, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Η φίλια αυτή δεν υπάρχει πια για την ίδια. Στόχος της είναι να διαλύσει το ζευγάρι, με τον χειρότερο τρόπο. Δε θέλει να είναι ευτυχισμένος ο Πέτρος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση