Εκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Εκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστώνΕκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών

Ο Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται στην εκκλησία.
Η είσοδος των ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες γίνεται πλέον με την επίδειξη rapid test. Επειδή όμως κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το κόστος στα φαρμακεία, ο Ιερός Ναός του Αγίου Στυλιανού στο Γκύζη αποφάσισε να τους βοηθήσει.

Η εκκλησία, όπως ανακοίνωσε ο ιερέας τις προηγούμενες μέρες, πληρώνει το rapid test στο κοντινό φαρμακείο, έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι πιστοί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε Επίσης  Κρήτη: Αίσιο τέλος - Βρέθηκε ο 20χρονος Κοσμάς

Όπως δήλωσε ο Επίτροπος της εκκλησίας, Γιώργος Μπουκουβάλας, στον ΣΚΑΪ, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές.

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει», τόνισε.

Στόχος είναι όπως είπε ο κ. Μπουκουβάλας να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία».

Διαβάστε Επίσης  Η συγκλονιστική επιγραφή στον Τάφο του Μ. Κωνσταντίνου – Τι προφητεύει για την Κωνσταντινούπολη, για μεγάλο πόλεμο και… για την Ελλάδα

Και συνέχισε: «Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα».

Παράλληλα από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο, στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι. Συμπλήρωσε ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση