Εκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών

Εκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστώνΕκκλησία στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών

Ο Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού στο Γκύζη πληρώνει το rapid test των ανεμβολίαστων πιστών έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται στην εκκλησία.
Η είσοδος των ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες γίνεται πλέον με την επίδειξη rapid test. Επειδή όμως κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το κόστος στα φαρμακεία, ο Ιερός Ναός του Αγίου Στυλιανού στο Γκύζη αποφάσισε να τους βοηθήσει.

Η εκκλησία, όπως ανακοίνωσε ο ιερέας τις προηγούμενες μέρες, πληρώνει το rapid test στο κοντινό φαρμακείο, έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι πιστοί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε Επίσης  «Εφιάλτης» διαρκείας η ακρίβεια: Έρχεται νέος γύρος ανατιμήσεων λόγω της αύξησης στην τιμή των καυσίμων - Ποια προϊόντα είναι στο στόχαστρο

Όπως δήλωσε ο Επίτροπος της εκκλησίας, Γιώργος Μπουκουβάλας, στον ΣΚΑΪ, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές.

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει», τόνισε.

Στόχος είναι όπως είπε ο κ. Μπουκουβάλας να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Βασιλική μετανοεί: «Αγάπη μου, εγώ φταίω, συγγνώμη»

Και συνέχισε: «Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα».

Παράλληλα από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο, στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι. Συμπλήρωσε ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *