Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι χρεοκοπεί εξαιτίας του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι χρεοκοπεί εξαιτίας του ΑκύλαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι χρεοκοπεί εξαιτίας του Ακύλα

Το αντικίνημα του βασιλικά Κωνσταντίνου προκαλεί φόβο. Από τη μία πλευρά οι κάτοικοι του Διαφάνι ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ από την άλλη ο Ακύλας και οι συνεταίροι του τρέμουν στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα, στις Άγριες Μέλισσες.

Τα σχέδια για το αεροδρόμιο παγώνουν. Όλα είναι ένα βήμα πριν ανατραπούν. Η δύναμη που έχουν ορισμένοι στα χέρια τους, θα χαθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό κάνει τον Ακύλα να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να ξεκινήσει από κάπου χαμηλά, για να φτάσει ψηλά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σφοδρή σύγκρουση για Βασιλική -Αργυρώ

Έτσι, βάζει στόχο το Διαφάνι. Θέλει να γίνει ο άρχοντας αυτής της περιοχής, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να ενημερώσει τον Τόλια, ξεκινάει τα έργα του στο χωριό, θέτοντας σε κίνδυνο το κοινό ταμείο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι χρεοκοπεί εξαιτίας του ΑκύλαΈξαλλος ο Τόλιας, τρέχει στη νομαρχία

Τα ταμεία αδειάζουν, ο Ακύλας συνεχίζει τα έργα στο Διαφάνι και οι κάτοικοι είναι έξαλλοι, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Τόλιας σχεδόν τον ικετεύει να σταματήσει, εκείνος, όμως, δεν ακούει λέξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τρόμος για τον Λυκούργο: «Την βάψαμε…»

Ο Ακύλας ξεκινάει τα έργα, με όραμα να κατακτήσει τον κόσμο. Ξεκινώντας από το Διαφάνι, σιγά – σιγά θέλει να επεκταθεί, αποκτώντας χρήματα και δύναμη. Ο Τόλιας, θέλοντας να βάλει φρένο στην μεγαλομανία του, τρέχει στη Λάρισα.

Συναντάει τον νομάρχη και του ζητάει να τον βοηθήσει. Όλοι γίνονται μία γροθιά, απέναντι στον Ακύλα. Βέβαια, ο Τόλιας δεν καταφέρνει να τον εμποδίσει. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινάει, με τον Ακύλα να αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο αδίστακτος είναι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *