Το αύριο μας ανήκει 54-55-56: τι μπορεί να της κρύβει η Νικολέττα;

Το αύριο μας ανήκει 54-55-56: τι μπορεί να της κρύβει η Νικολέττα;

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 54, 55 και 56 της σειράς του Mega Το αύριο μας ανήκει, που θα προβληθούν από 25 έως 29 Νοεμβρίου.

Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να αποδεχθεί την απομάκρυνσή του από το Σώμα.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 25/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54
Επεισόδια 54
Η Στέλλα ανακαλύπτει ότι έχασε το όπλο της και ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει στην επερχόμενη έρευνα της Αστυνομίας. Η Φανή προσπαθεί να μεταπείσει τον Μένιο, εκείνος όμως δείχνει σίγουρος για την απόφασή του να φύγει. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η Σοφία ανησυχεί για το πώς θα ανταπεξέλθει η Νικολέττα στις απαιτήσεις του σχολείου, ενώ ο Νικηφόρος είναι αισιόδοξος ότι το κορίτσι θα τα καταφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Γράφει Όλη Την Περιουσία Στον Μάνο

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 26/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55
Επεισόδιο 55
Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει την Στέλλα να βρουν μια άκρη σχετικά με την κλοπή του όπλου της, ταυτόχρονα όμως την επιπλήττει για τη λάθος απόφαση που πήρε, να αναζητήσει μόνη της τον Πασχάλη. Η οικογένεια του Μάνου ανησυχεί για την εξέλιξη της υγείας του, ενώ η Έλλη αναζητά την άκρη του νήματος για την υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία, σε παλιά της έρευνα. Η Σοφία ψάχνει να βρει τι μπορεί να της κρύβει η Νικολέττα και προσεγγίζει τον Σπύρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε μια νύχτα μεγάλου πάθους

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 29/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56
Επεισόδιο 56
Η Κορίνα έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Μίλτο, αγνοώντας τους κινδύνους, ενώ την ίδια ώρα η Φανή δεν αντιλαμβάνεται ότι η εξάντληση που νιώθει οφείλεται στα χάπια που παίρνει. Η Τατιάνα συμβουλεύει τον Λευτέρη πως η πιο σοφή κίνηση, τη δεδομένη στιγμή, είναι να μείνει μακριά απ’την Κατερίνα και η Σοφία προσπαθεί να βρει μία ρεαλιστική λύση για να μπορεί να είναι με τον Ορέστη. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί ακόμα να αποδεχθεί την απομάκρυνσή του από το Σώμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση