Η Γη Της Ελιάς: Στα Ίχνη Των Δολοφόνων Ο Κουράκος – Στοιχείο Φωτιά Στα Χέρια Του

Η Γη Της Ελιάς: Στα Ίχνη Των Δολοφόνων Ο Κουρλακος – Στοιχείο Φωτιά Στα Χέρια ΤουΗ Γη Της Ελιάς: Στα Ίχνη Των Δολοφόνων Ο Κουρλακος – Στοιχείο Φωτιά Στα Χέρια Του

Η Γη της Ελιάς: Νέες συνταρακτικές εξελίξεις σε σχέση με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων γυναικών και ανδρών θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA. Ο αστυνόμος Κουράκος θα έρθει αντιμέτωπος με ένα στοιχείο που θα του ανοίξει το δρόμο για να βρει τους ενόχους, στην γη της ελιάς. Οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή μετά την αποκάλυψη των άγριων δολοφονιών.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα χέρια της Φένιας ο περιζήτητος χάρτης λευκής τρούφας

Η Γη της Ελιάς: Στα ίχνη των δολοφόνων ο Κουρλακος – Στοιχείο φωτιά στα χέρια του

Ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος, με τη συνδρομή και του δικηγόρου Λυκούργου Μπράτη προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τις απανωτές δολοφονίες ηλικιωμένων ατόμων. Την ίδια ώρα οι ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ο ιατροδικαστής, στη συνέχεια, είχαν συλλέξει από το σώμα του τελευταίου θύματος και το παραμικρό ίχνος που ανακάλυψαν.

Δείγματα πήραν και από το φόρεμα που φορούσε η άτυχη γυναίκα. Τα ίχνη που εντόπισαν ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν σε μια γυναίκα η οποία κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει με τη δράση της, τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη ορμά στον Λυκούργο: «Τέλος τα καραγκιοζιλίκια»

Ο αστυνόμος Κουράκος ενημερώνεται για την εξέλιξη αυτή και περιμένει οδηγίες από τους ανωτέρους του για το πώς θα κινηθεί στη συνέχεια, στην γη της ελιάς. Ο Κουράκος είναι πεπεισμένος ότι πίσω από τα εγκλήματα αυτά βρίσκεται μια ολόκληρη συμμορία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *