Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεταιΗ Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις είναι πολλές καθώς όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Όταν η Ιουλία αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της, μαζί με τον αστυνόμο Κουράκο και ο Στάθης το ανακαλύψει, όλα θα αλλάξουν. Ο Στάθης, μπορεί να είναι με την Αρετή αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία. Είναι ο μεγάλος του έρωτας και δεν μπορεί να φανταστεί πως την έχασε για μία ακόμη φορά. Όταν λοιπόν θα δει τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία μαζί στη Μάνη και μάλιστα θα είναι αγκαλιά και θα φιλιούνται, θα μείνει άφωνος. Δεν θα πιστεύει αυτά που είδε μπροστά του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 18,19,20 Γ Κύκλος

Στη συνέχεια, θα πάει να βρει την Ιουλία, για να της ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί θα τσακωθούν, πράγμα που ίσως δεν το περιμένει ο Στάθης, γιατί έχει συνηθίσει αλλιώς την Ιουλία. Μετά από τον έντονο καβγά τους, η Ιουλία Θα του πει, ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί. Γιατί είναι με τον αστυνόμο Κουράκο και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της, κάνοντας μια νέα αρχή.

Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεταιΤη συγκεκριμένη μέρα που θα δει μαζί τον αστυνόμο Κουράκο με την Ιουλία, θα επιστρέψει στο σπίτι του μεθυσμένος και εκεί η Αρετή θα αρχίσει να καταλαβαίνει πως δεν πάνε τα πράγματα καλά. Τότε θα δούμε το Στάθη στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς η γη της ελιάς, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες – Επεισόδια 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Ο Στάθης πίνει συνεχώς, και έχει στο μυαλό του συνέχεια την Ιουλία Νομίζει πως το αλκοόλ θα τον βοηθήσει, να μπορέσει να ξεχάσει την Ιουλία. Θα αρχίσει να κάνει φασαρίες και θα είναι συνεχώς νευριασμένος. Θα είναι ένας αλλιώτικος Στάθης.

Η Αρετή έτσι όπως τον βλέπει μεθυσμένο θα αρχίσει να φοβάται. Με αυτή του τη συμπεριφορά θα καταφέρει να τον βάλουν όλη στην άκρη και να του γυρίσουν την πλάτη. Βέβαια αυτά, μπορεί να τελειώσουν όταν η Αρετή θα ξαναπερπατήσει Εκεί ο Στάθης, αποφασισμένος πια, έχοντας κάνει το χρέος του, θα ζητήσει από την Αρετή να χωρίσουν.

Τι θα γίνει στη συνέχεια; Πως θα αντιδράσει η Αρετή, μετά την ανακοίνωση του Στάθη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση