Γη της Ελιάς: Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα

Γη της Ελιάς: Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτραΓη της Ελιάς, απόψε στις 21:00 στο Mega.

Γη της Ελιάς, Επεισόδια 81+82 – Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του. Ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, αλλά εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Το νεαρό κορίτσι βρήκες ρε;»

Την ίδια ώρα η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα. Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, ενώ ο Σάββας τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.

Η Άννα ξεκινά να δουλεύει στο καφενείο του Πότη, απογοητεύεται όμως όταν καταλαβαίνει πόσα χρήματα θα βγάζει. Η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο. Ο Ισίδωρος στέλνει ένα δώρο στην Αντιγόνη, η οποία ξαφνιάζεται αρκετά μόλις το παραλαμβάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Ο γιος σου πήγαινε γυρεύοντας»

Η Άννα εκβιάζει τον Δημήτρη έχοντας αποδείξεις στα χέρια της και καταφέρνει να του πάρει ένα ποσό από αυτά που της έκλεψε, μέσω της Λένας. Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα, με τον Λυκούργο να διαφωνεί κάθετα και με τον Σάββα να την πιέζει να το κάνει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *