Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Την Απιστία Του Πατέρα Του – Η Στιγμή Της Αποκάλυψης

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Την Απιστία Του Πατέρα Του – Η Στιγμή Της Αποκάλυψης

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Την Απιστία Του Πατέρα Του – Η Στιγμή Της Αποκάλυψης

Σασμός Spoiler: Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη σχέση που είχε ο Στεφανής με την Άσπα και όλα αλλάζουν, στη σειρά Σασμός. Η στιγμή αυτή θα είναι συγκλονιστική, με τον κόσμο του νεαρού πρωταγωνιστή να διαλύεται, μέσα σε ένα λεπτό.

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την απιστία του πατέρα του – Η στιγμή της αποκάλυψης

Τα νέα αυτά θα φτάσουν πρώτα στην Βασιλική. Ο Διονύσης θα έχει φροντίσει να πετάξει την βόμβα στον Κώστα, με την αντίδρασή του να είναι επικίνδυνη. Ο Διονύσης θα πει στον ξάδελφό του πως η Άσπα είχε σχέση με τον Στεφανή, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς ΑΝΤ1 επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 72, 73, 74, 75

Ο Κώστας, μετά από την είδηση αυτή, γυρίζει στο σπίτι έξαλλος. Η Άσπα υποφέρει στα χέρια του. Εξοργίζεται και την κακοποιεί. Η πρωταγωνίστρια τρέχει, ζητώντας βοήθεια. Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα, έρχεται για να προκαλέσει συγκίνηση και θυμό…

Ο Άγγελος παροτρύνει την Άσπα να κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό. Η μήνυση για κακοποίηση γίνεται και ο Κώστας χάνει το μυαλό του. Για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, τόσο για την απιστία, όσο και για την μήνυση, τρέχει στην Βασιλική και της αναφέρει όλα όσα γνωρίζει για την παράνομη αυτή σχέση. Η Βασιλική μένει άναυδη και καταρρέει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία οδηγείται στο νοσοκομείο

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος από τη σειρά Σασμός, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για το πώς θα αντιδράσει ο χαρακτήρας αυτός, όταν μάθει για την απιστία που έκανε ο Στεφανής.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Υποθέτω πως θα πέσει στα μάτια του και θα αναθεωρήσει για κάποιες εχθρικές συμπεριφορές που είχε βγάλει απέναντι στη μητέρα του, όταν εκείνη τόλμησε να κατηγορήσει τον Στεφανή».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *